aspekt
Fanka BB :)
O, to Wam się wesele szykuje. Idziecie?A ja dzisiaj sama bo mój poszedł na kawalerskie Brata więc kiedy i w jakim stanie wróci tego nie wie nikt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to Wam się wesele szykuje. Idziecie?A ja dzisiaj sama bo mój poszedł na kawalerskie Brata więc kiedy i w jakim stanie wróci tego nie wie nikt.
O, to Wam się wesele szykuje. Idziecie?
Szukałam takich topów w dehaltonie ale nic nie ma, tylko na dzieci. Ale to świetny pomysł właśnie taką koszulka i gratki. Ja teraz chodzę na basen w zwykłym stroju sportowym jednocześciowym ale napina mi się na brzuchu i wrzyna. Źle się w nim czuje. A chciałabym chodzić na basen do końca ciąży żeby odciążyć kręgosłup. Bo nie jest w dobrym stanie.
Ja tez [emoji3][emoji3][emoji173]Ja mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P
Lubie wiejskie wesela u nas zazwyczaj trwają 3 dni. Wesele moich rodziców trwało 6 3 dni w remizie, a potem przenieśli się z gośćmi weselnymi do domu i ogrodu. I tam dalej tańce i zabawa. Co najlepsze, moja mama była wtedy w 7 miesiącu ciąży z blizniakamiTak, równo za tydzień:-) jedziemy 200 km.
Kraśniczyn. Wiejskie wesele na 150 osób.
Mój jest akurat tzw. Starszym czyli świadkiem.
Będziemy siedzieli niedaleko więc trzeba się prezentować.
Kiecke kupiłam za 40 zł!! Że strony mama kupię sprzedam zamienię.
Przymierzałam w sklepach Ale nic nie było takiego klasycznego.Zobacz załącznik 853757
Muszę ja tylko odświeżyć.
Lubie wiejskie wesela u nas zazwyczaj trwają 3 dni. Wesele moich rodziców trwało 6 3 dni w remizie, a potem przenieśli się z gośćmi weselnymi do domu i ogrodu. I tam dalej tańce i zabawa. Co najlepsze, moja mama była wtedy w 7 miesiącu ciąży z blizniakami
Ja planuje isc we wrześniu na weselu [emoji3]O rety! Zazdroszczę siły mamie [emoji1] My jedziemy na wesele pod koniec czerwca i mam nadzieję, że będę mogła... Ostatni tydzień był kiepski i nie dawałam rady długo siedzieć. Dziś jest dużo lepiej i mam nadzieję, że już tak zostanie.
Szalej i korzystaj! I pokaż kiecke na poprawinyOj tak będzie się działo ale 6 dniiii
Wow to rekord i ciąża bliźniacza hoho super !
My jedziemy 11 w piątek i pewnie powrót we wtorek.
Kiecke na poprawiny też mam haha