reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
W Krakowie. Tu zawsze jest ciepło, od kilku dni temperatura dochodzi nawet do 3O stopni, nie da się wytrzymać. Zazdroszczę ludziom w Gdańsku, jeszcze bryza od morza. Ale szykuje się na przyjazd tam na koniec maja, zakupiłam już piękny strój w którym będę siedzieć pod parasolem z krem plus 50.
Link do: Tankini ciążowe (2 części)

Ja wczoraj spacerowalam o 19 i dalej było mega ciepło.

Fajne ale strasznie drogie ;) ja zamierzam kupić zwykle bikini

Dziewczyny zastanawiam się czy wszystko ze mna ok. Dzis 17 tydzien i 2 dni i nie czuje żadnych ruchów dziecka. Wizytę mam dopiero 11.05. Myślicie że jakby coś stało się z dzieckiem to miałabym jakieś objawy? Ból brzucha lub krwawienie?
Nie przejmuj się ja mam 18+2 też nic nie czuje dziecko jest wagi kostki masła zapytałam lekarza i powiedział że jeszcze A wszystko jest w porządku tak ze cierpliwości.

No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.

Mi by się takie przydało - jednoczęściowe są niewygodne, a w bikini się nie pokażę, bo mam zebrę z rozstępów po pierwszej ciąży ;-)

Jestem wściekła...wróciłam z pracy.
Młody gorączka + gardło od dwóch dni...noce masakra...temp.co 4h do39.5 dochodzi...podobno wirusowe.
No a mój mądry mąż zabrał go na budowę bo facet nam koparką równa teren. Młody padł ze zmęczenia a tatuś go w garażu na zimnych płytkach położył spać na cienkim kocu!
No ku** w domu kupa styropianu, tektur, na górze nieużywana, rozkładana spacerówka w pustym salonie cisza spokój...widział by go przez okno z dworu...a on go w zimnym garażu w przeciągu zostawił.
I dumny do mnie "cicho, nie budź go niech sobie pośpi"
Kipię ze złości. Ten chłop jest bez wyobraźni!

Młody gorączka + gardło od dwóch dni...noce masakra...temp.co 4h do39.5 dochodzi...podobno wirusowe.
No a mój mądry mąż zabrał go na budowę bo facet nam koparką równa teren. Młody padł ze zmęczenia a tatuś go w garażu na zimnych płytkach położył spać na cienkim kocu!
No ku** w domu kupa styropianu, tektur, na górze nieużywana, rozkładana spacerówka w pustym salonie cisza spokój...widział by go przez okno z dworu...a on go w zimnym garażu w przeciągu zostawił.
O matko... [emoji50] Nie dziwię się, że się wściekłaś, no co ten chłop miał w głowie...

Nie dziwię się że się zagotowałaś. Masakra....

Nie dziwię się że się zagotowałaś. Masakra....
Musiałam to wyrzucić z siebie bo on nie rozumie o co moje pretensje...kurcze moje dziecko jest chorowite.
Od dwóch tygodni kibluje w domu...kolejny tydz.też do pkola nie pójdzie...ja chodzę do pracy...mąż od pn-pt zawsze w delegacjach...to ja muszę ogarniać mu opiekę...kombinować której babci lub cioci go podrzucić...on ma to w du**
Kilka godzin nawet nie jest w stanie rozsądnie zająć się chorym dzieckiem :/

reklama
Dobrze że wyrzucilaś ! Ale teraz to już trzy wdechy nerwy nic nie pomogą na spokojnie wytłumacz mu że mózg jest od używania A nie żeby miejsce w głowie wypełniał [emoji6]

Do góry