reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mam to samo. Tym bardziej, że mój brzuszek nadal przypomina tłuszcz, a nie mieszkanko maluszka. 27 maja mam komunię córki i chyba będę w ostatniej chwili biegać za sukienką bo się boję że jak kupię teraz to się za 3 tygodnie w nią nie zmieszczę.
Co do sukienki to ja ide ma wesele w tą sobotę i w zwykłym hm na dziale nie-ciążowym coś takiego wyhaczylam. Na wieszaku szału nie robiła ale podobam się sobie w niej [emoji14] i brzuszek super wygląda :) I nawet po ciąży założę
hmgoepprod.jpeg

Załączniki

• hmgoepprod.jpeg
    hmgoepprod.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 306
Ostatnia edycja:
reklama
Ja 18 tc i 3 dni i dzisiaj czuję jakby mi coś pływało, jak przyloze rękę to da się wyczuć ruch. Bardzo ciekawe uczucie. Jestem dość szczupła 57.5 kg obecnie wcześniej 54 więc może to dlatego :)

Ja również mam termin na 2.10 i jestem z Krakowa :):)

Ja nie jestem w Krakowa , 50 km dalej ale rodzę tzn chce urodzić w szpitalu Kopernika i też chodzę do lekarza który tam pracuje w Kopernika ... Może się spotkamy haha na sali porodowej hahaha żartuje :szok::sorry:

A Wy gdzie chcecie rodzic ? @Magdusia36 ? @Miao ?

W Kopernika w krakowie rodzić chce z tego co pamiętam tez @Kocurek ....

Ja nie jestem w Krakowa , 50 km dalej ale rodzę tzn chce urodzić w szpitalu Kopernika i też chodzę do lekarza który tam pracuje w Kopernika ... Może się spotkamy haha na sali porodowej hahaha żartuje :szok::sorry:

A Wy gdzie chcecie rodzic ? @Magdusia36 ? @Miao ?

W Kopernika w krakowie rodzić chce z tego co pamiętam tez @Kocurek ....
Ja najprawdopodobniej w szpitalu Ujastek. Tak też rodzilam poprzednim razem. Na Kopernika rodzilam pierwszego syna :biggrin2:

U mnie podobnie się to objawia jak przesadze. Kładę się na kanapie nogi do góry i powtarzane sobie że następnym razem będę bardziej uważać z niestety różnym efektem.

No przesadziłam , teraz już mi lepiej ... Ale też mowie ze więcej tak długo nie będę chodzic a wychodzi jak wychodzi w praniu .... Eh muszę uważać bardziej ....

A ja kompletnie nie mam zadnych kompleksów z powodu większego brzuszka :D wręcz przeciwnie! I czekam na zmianę garderoby :D
Mam podobnie - uwielbiam mój ciążowy brzuszek :) wogole w poprzedniej ciazy to do dnia porodu czułam się atrakcyjnie [emoji14] ale chyba wtedy wyladnialam - twarz jak lupa niemowlęcia wyglądała :D teraz taka piękna nie jest [emoji23]

reklama
Do góry