Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm ciekawe . Ja nie mialam jeszcze wymazu z szyjki macicy... Myslalam że to chyba trzeba w danym TC ale mogę się mylic...
Ja już od dawna mam II grupę.... 1 to chyba tylko dziewice mają które nie współżyły... Chyba że coś źle pamiętam , to pardaaaaa hihi
A grup to 4 chyba jest ? Czy wiecej....
Ja mam 1 a dziewica nie jestem [emoji12] także chyba to jednak nie reguła [emoji6]Ja już od dawna mam II grupę.... 1 to chyba tylko dziewice mają które nie współżyły... Chyba że coś źle pamiętam , to pardaaaaa hihi
A grup to 4 chyba jest ? Czy wiecej....
A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]
Ja mam pierwsza i dziewica zdecydowanie nie jestem.
Dzięki również się cieszę.Cześć Magda, fajnie ze dołączyłas[emoji846]
Ja mam 1 a dziewica nie jestem [emoji12] także chyba to jednak nie reguła [emoji6]
No ja też uwielbiam szpilki i ogolnie na obcasie...mało kiedy w sportowych butach albo tak jak teraz w płaskich mokasynach to już w ogóle dopiero teraz zaczęłam chodzić w ciąży....