monami
Fanka BB :)
Hmm ciekawe . Ja nie mialam jeszcze wymazu z szyjki macicy... Myslalam że to chyba trzeba w danym TC ale mogę się mylic...
Ja musiałam zrobić tylko dlatego bo idę do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm ciekawe . Ja nie mialam jeszcze wymazu z szyjki macicy... Myslalam że to chyba trzeba w danym TC ale mogę się mylic...
Ja mam fluomizin najpierw brać dopochwowe a później InVag to samo, bo też II mi wyszła z cytologii
Ja już od dawna mam II grupę.... 1 to chyba tylko dziewice mają które nie współżyły... Chyba że coś źle pamiętam , to pardaaaaa hihi
A grup to 4 chyba jest ? Czy wiecej....
Ja to w ogóle obcasow nie ogarniam całe życie w trampkach lub trekingach górskichMy szybkie zakupy i dziś grill na obiad. Fajnie cieplutko. Byłam też kupić sobie płaskie, wygodne buty bo na obcasach już długo nie poganiam. [emoji5] zaraz mój M będzie kosil trawę, obcinal żywopłot. [emoji16]
Ja to w ogóle obcasow nie ogarniam całe życie w trampkach lub trekingach górskich
A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]Ja to w ogóle obcasow nie ogarniam całe życie w trampkach lub trekingach górskich
W ciazy ja tylko adidaski takie do biegania najlepsze maja mieciutka podeszwe [emoji7]
A ja wlasnie siedze u fryzjera ! [emoji106]