reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja dziś normalnie nigdzie się chyba nie wybiorę.... siedzę już od pół godziny przed lustrem żeby się trochę umalować.... a założyłam jedna soczewkę do oka i gapie się w telefon .... brawo Joanna

Haha . Ja zazwyczaj śmigam okularach. Czasami jednodniowe soczewki i ostatnio obudziłam się z nimi na oczach bo zapomniałam zdjąć ;-)

reklama
Jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to nie ma przeciwskazan :) oczywiście nie na samym finiszu, gdzie istnieje ryzyko, że możesz zacząć rodzic [emoji14] ja leciałam 2 tygodnie temu dwoma samolotami i w niedziele wracam, też dwoma :)
Ja oficjalnie rezygnuje z wakacji i wesel.....nigdzie nie lece..zostaje w domu..na wesele w czerwcu ani pod koniec wrzesnia tez nie jade 450km od nas... 3 tyg temu bez problemu moglabym na gore wejsc..wycieczke bym wykupila..i teraz bym problem miala... pojedziemy w przyszlym roku z 3 dzieci

Ja oficjalnie rezygnuje z wakacji i wesel.....nigdzie nie lece..zostaje w domu..na wesele w czerwcu ani pod koniec wrzesnia tez nie jade 450km od nas... 3 tyg temu bez problemu moglabym na gore wejsc..wycieczke bym wykupila..i teraz bym problem miala... pojedziemy w przyszlym roku z 3 dzieci
Pewnie, nie ma co się forsowac, jeśli samopoczucie złe. Jeszcze przyjdzie czas na wyjazdy :)

Dużo dużo zdrówka dla Was i siły!
Dbaj o siebie a wakacje nie zając. Jeszcze będą nie raz.
:)

reklama
Do góry