reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
@aspekt na bòl plecow mnie tez troche pomagała masc, z naturalnym skladem ginekolog mi ja pozwolil stosowac zaraz wysle ci na priv pocztaj moze sprobujesz i troche ci ulzy.

A ja dzis rano zaplamilam !! ☹️ niewiele ale wodnisto brazowe identyczne jak przy krwiaku mialam ktory sie juz przeciez wchlonal ?! Obserwuje i jesli tylko poleci cos drugi raz dzwonie do gina ...
faktem jest to ze przestalam sie w ogole oszczedzac po mies lezenia okna umyte firanki wyprane balkon w bratkach obsadzony szafy wysprzatane ... jesli to przez to ... bo jak kladlam sie wieczorem to czulam bole takie z przemeczenia

Dzwon do gina! Mój się wchłonął dawno temu, ale dalej mam się oszczędzać, bo to cholerstwo nawraca.

Byliśmy już we Włoszech samochodem jak byłam w pierwszej ciąży w 7 miesiącu :) bardzo fajnie wspominam :) jechaliśmy 10 Godzin w okolice Wenecji, teraz planujemy wybrać się mniej więcej na wysokość Rzymu.
Dla mnie mój mąż jest najlepszym kierowca na świecie i jedyna osoba z którą nie boję się jechać :)
Zazdroszczę, Rzym to moje miejsce na świecie. Pojechałam tam autostopem 8 lat temu i się zakochałam :) po czterech latach wróciłam i ciągle byłam tak samo oczarowana tym miastem :)

O, bardzo proszę!

To na pewno przez te porządki. Rozumiem, że nie mogłaś się powstrzymać, bo i mnie szlag trafia jak patrzę na zasłony i brudne doniczki, ale jednak nieeeeeee był to dobry pomysł. Bierzesz jeszcze progesteron?
. A ja stwierdziłam ze nie będę ryzykować i pomimo ze jestem pedantka i lubię wszystko robić sama i uważam ze wszystko zrobię najlepiej ... to zatrudniłam panią do sprzątania ... jakoś przeżyje do jesieni bez latania z mopem

My też wesele w sierpniu,ale nie wiem co z kreacją :D No i cięzka sprawa z niektórymi wujkami i ciotkami bo nie kazdy rozumie,że bywają ciąże,w których trzeba sie mega oszczędzać,bo przecież cyt "ciąża to nie choroba,a kobity kiedyś to na żniwa szły w 8 miesiącu".
także tego...

My też wesele w sierpniu,ale nie wiem co z kreacją :D No i cięzka sprawa z niektórymi wujkami i ciotkami bo nie kazdy rozumie,że bywają ciąże,w których trzeba sie mega oszczędzać,bo przecież cyt "ciąża to nie choroba,a kobity kiedyś to na żniwa szły w 8 miesiącu".
także tego...
Jak ja słyszę te teksty ze ciężarne się pieszczą nad sobą i ze to nie choroba to mam ochotę wslnac w pysk :no:

Byliśmy już we Włoszech samochodem jak byłam w pierwszej ciąży w 7 miesiącu :) bardzo fajnie wspominam :) jechaliśmy 10 Godzin w okolice Wenecji, teraz planujemy wybrać się mniej więcej na wysokość Rzymu.
Dla mnie mój mąż jest najlepszym kierowca na świecie i jedyna osoba z którą nie boję się jechać :)
My jechaliśmy z czterolatkiem, więc pierwszy nocleg (a właściwie dwa) zrobiliśmy w Wiedniu:) potem kilka godzin do Wenecji, znowu nocleg i do Rzymu (noclegi), a potem kilka dni na wybrzeżu w Rimini i Caorle. Wg mnie fajnie robić takie noclegi po drodze, zwłaszcza z dzieckiem albo właśnie w ciąży:)

O, bardzo proszę!

To na pewno przez te porządki. Rozumiem, że nie mogłaś się powstrzymać, bo i mnie szlag trafia jak patrzę na zasłony i brudne doniczki, ale jednak nieeeeeee był to dobry pomysł. Bierzesz jeszcze progesteron?

Nie moge wysłać ci priv nie wiem dlaczego
Neuro Terapia Nes Pharma, żel z ekstraktem z goździka korzennego, 75 g

Tak i z synem tez sie nie oszczedzam miesiac dziecka na rekach nie mialam, na place zabaw codziennie a on taki niepewny trzeba go asekurowac wszedzie, ale musze sie ogarnac. Nie bralam progesteronu w ogole a krwiak byl od poczatku ciazy podkosmokowy az do ostatniej wizyty 2 tyg temu.

Ja po połówkowych pakuje się w auto i jadę na Chorwację. Boziu mam nadzieje se z tym szwem okrężnym na szyjce mi lekarz pozwoli [emoji23]
Ale ostatnio jak mu mówiłam to nic nie mówił ze mam nie jechać. Nawet polecał knajpki z dobrym winem (lol?)
Pewnie dla męża :)

reklama
My jechaliśmy z czterolatkiem, więc pierwszy nocleg (a właściwie dwa) zrobiliśmy w Wiedniu:) potem kilka godzin do Wenecji, znowu nocleg i do Rzymu (noclegi), a potem kilka dni na wybrzeżu w Rimini i Caorle. Wg mnie fajnie robić takie noclegi po drodze, zwłaszcza z dzieckiem albo właśnie w ciąży:)

My będziemy jechać w nocy. Ale na szczęście wielkim land roverem wiec myśle ze sobie rozłożę oparcie wezmę podusie kocyk i przespie ;)

Do góry