reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Co do wesela też mamy ale 30 czerwca , więc w miarę jeszcze , tj za 2 mce ...

Dziś startuje 17+0 zaczynamy... Puki co Zero ruchów dziecka , mówił że jestem szczupła i zeby się nie martwić jak dopiero ok 20 tc coś poczuje...

Z mało fajnych rzeczy to to że mąż po poniedziałek coś go przeziębienie wzięło , katar słaby gardło głowa ... Goraczki nie ma, ale wiecie jak to jest jak faceta gardelko zaboli ???? Umiera..... Hihihi :D:szok:

reklama
Kurcze.... A ja mam obawy przed lataniem samolotem w ciąży? Może niesłusznie? Planujemy Włochy samochodem w czerwcu, chociaż wcale aż tak bardzo mnie to nie rajcuje tyle godzin w aucie :(
Jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to nie ma przeciwskazan :) oczywiście nie na samym finiszu, gdzie istnieje ryzyko, że możesz zacząć rodzic [emoji14] ja leciałam 2 tygodnie temu dwoma samolotami i w niedziele wracam, też dwoma :)

Dziewczyny,a ja mam pytanie z zupełnie innej beczki...
Zamawiała któraś z Was rolety z allegro dzien noc na wymiar? Szukam jakiegos spzredającego godnego polecenia

reklama
Gin mi powiedzial ze jak wszystko bedzie ok jak teraz to on nie widzi przeciwwskazan [emoji4]
Mi też tak mówił, no ale ja mam jakieś takie wewnętrzne obawy :( pewnie niepotrzebnie, ale z drugiej strony czasem lepiej słuchać intuicji.
Ja jestem już po przedwczesnym porodzie więc trochę mam obawy, że zestresuje się przed lotem i będa problemy.
Oczywiście tobie zazdroszczę :) bo 100x bardziej wolałabym jakiś all inclusive :) na greckiej wyspie

Do góry