reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tez biorę od lutego. Biorę euthyrox 25. Kontroli jeszcze nie miałam. Przed ciążą robiłam badania tarczycy, w tym usg i wyszło, ze jest wszystko ok. Później leżałam w szpitalu ze względu na plamienia i tam mi wykryli, że mam chyba niedoczynność.
Też mam 25tke. Jak się czujesz? Jakieś działania niepożądane?

Ale czasami trzeba,Osobiście mam nadzieję,że mój brak energii jest w dużej mierze spowodowany tarczycą i po lekach "wrócę do życia". A szczęśliwsza mama to szczęśliwsze dziecko :-) :)
Tylko ja się czuję dobrze, dużo się ruszam, właściwie poza poczatkowymi tygodniami kiedy wymiotowalam nie mam żadnych objawów ciąży.

Nie wiem, jakoś przepisywanie i branie czegokolwiek w ciąży zawsze tak na mnie działa... :(
. Przynajmniej Istnieje dla Ciebie jakieś leczenie... ja mam ogromna nadczynność związana z ciąża , tsh 0,00 i tego się nie leczy , trzęsące się ręce, migreny, wymioty, sucha skóra jak popiół ....

Właśnie sobie leżę i poczułam coś dziwnego w brzuchu na dole. Tak jak by mnie coś uderzyło od środka. Czyżby to dzidzia? Raczej niemożliwe, bo za wcześnie, 14 tc i jeszcze to łożysko na przedniej ścianie.. To pewnie jelita...

Hej dziewczyny przepraszam ze tak mało się udzielam ale czasu mało moj maż jest na wyjeździe i jestem sama z dwójka dzieci. Chciałam Wam pokazać moj brzuszek:)
IMG_0773.JPG

Załączniki

• IMG_0773.JPG
    IMG_0773.JPG
    265,7 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Hej, nie robiłam pappa te ryzyko wyszło z usg ale zrobię te testy pappa i ostatecznie amniopunkcje, długo się czeka na wyniki obu tych badań?
W dziale Ciaza, porod, połóg jest watek o amniopunkcji - tam sa kobiety w podobnej sytuacji do Twojej, na pewno dadza Ci aktualne info. Z tego co kojarzę, to na wynik amniopunkcji mozna czekac dluuugo i wiele kobiet wykupuje do tego tzw.Fisha. Ale ile to kosztuje i jak sie zalatwia, na pewno napiszą Ci w wątku o amniopunkcji. Nie umiem wstawic linka (pisze z tel), ale moze zadziala:
Link do: Amniopunkcja robić czy nie?

Do góry