reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Naturalna mama
6c1d9849f5e41d163548d4b669b646b7.jpg

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04
Ja się powolywalam na prawo mówiące choćby o tych 7 dniach. Usłyszałam, że 1. Przexiez oni nie odwolaja pacjentów, którzy czekają już pół roku na wizytę
Albo 2. Ze mam przynieść skierowanie, badania, kartę ciąży, oni to pokseruja i przekażą szefowi, żeby stwierdził, czy na pewno muszę mieć wizytę tak szybko i wtedy wyznacza mi termin
3. Jest wielu ludzi ze skierowaniem pilnym w sytuacji gorszej niż ja.

Zacznę nagrywać te rozmowy

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Juz po wizycie prenatalnej. Wszystko ok uff uff uff. Dziś 12,2 tc maluszek ok 13,4 tc. Tak samo mialam ze starszym i faktycznie urodził sie tydzień wcześniej. 7,2 cm długi. Fikał. Krew na test pappa pobrana (u mnie jest w standardzie) wyniki za tydzień.
Jeżeli chodzi o płeć to nie widac za bardzo ale "bardziej chłopiec" :)
6cde3e405e57b68b1117f2ceb6300f64.jpg

Super dzidzia a jaka już duża

Ja też dzisiaj dostałam skierowanie do endokrynologa (14 tydzień, termin na 8.10) bo mam tsh 2.880 ale nie było problemu z umówieniem wizyty. Miałam na skierowaniu zaznaczone że ciąża i na cito, i termin wizyty mam na najbliższy poniedziałek

Ja też dzisiaj dostałam skierowanie do endokrynologa (14 tydzień, termin na 8.10) bo mam tsh 2.880 ale nie było problemu z umówieniem wizyty. Miałam na skierowaniu zaznaczone że ciąża i na cito, i termin wizyty mam na najbliższy poniedziałek
No widzisz, ja mam tsh wyższe nawet, alw nikogo to nie interesuje... Też mam na cito skierowanie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Nóż się w kieszeni otwiera... Ta cała ochrona życia poczętego to chyba tylko dla wybranych,przy czym matka z problemami ma się bujać i wychodzić z założenia 'co będzie to będzie' :wściekła/y:

Ja przed chwila musialam sie tlumaczyc dlaczego chce sie zapisać do endo za 4tyg, "przeciez, my zapisujemy na wrzesień juz" [emoji58][emoji58] w końcu zapisala mnie na 30 kwietnia

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Do góry