reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Naturalna mama
6c1d9849f5e41d163548d4b669b646b7.jpg

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04
Ja się powolywalam na prawo mówiące choćby o tych 7 dniach. Usłyszałam, że 1. Przexiez oni nie odwolaja pacjentów, którzy czekają już pół roku na wizytę
Albo 2. Ze mam przynieść skierowanie, badania, kartę ciąży, oni to pokseruja i przekażą szefowi, żeby stwierdził, czy na pewno muszę mieć wizytę tak szybko i wtedy wyznacza mi termin
3. Jest wielu ludzi ze skierowaniem pilnym w sytuacji gorszej niż ja.

Zacznę nagrywać te rozmowy

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Juz po wizycie prenatalnej. Wszystko ok uff uff uff. Dziś 12,2 tc maluszek ok 13,4 tc. Tak samo mialam ze starszym i faktycznie urodził sie tydzień wcześniej. 7,2 cm długi. Fikał. Krew na test pappa pobrana (u mnie jest w standardzie) wyniki za tydzień.
Jeżeli chodzi o płeć to nie widac za bardzo ale "bardziej chłopiec" :)
6cde3e405e57b68b1117f2ceb6300f64.jpg

Super dzidzia a jaka już duża

Ja też dzisiaj dostałam skierowanie do endokrynologa (14 tydzień, termin na 8.10) bo mam tsh 2.880 ale nie było problemu z umówieniem wizyty. Miałam na skierowaniu zaznaczone że ciąża i na cito, i termin wizyty mam na najbliższy poniedziałek

Ja też dzisiaj dostałam skierowanie do endokrynologa (14 tydzień, termin na 8.10) bo mam tsh 2.880 ale nie było problemu z umówieniem wizyty. Miałam na skierowaniu zaznaczone że ciąża i na cito, i termin wizyty mam na najbliższy poniedziałek
No widzisz, ja mam tsh wyższe nawet, alw nikogo to nie interesuje... Też mam na cito skierowanie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Nóż się w kieszeni otwiera... Ta cała ochrona życia poczętego to chyba tylko dla wybranych,przy czym matka z problemami ma się bujać i wychodzić z założenia 'co będzie to będzie' :wściekła/y:

Ja przed chwila musialam sie tlumaczyc dlaczego chce sie zapisać do endo za 4tyg, "przeciez, my zapisujemy na wrzesień juz" [emoji58][emoji58] w końcu zapisala mnie na 30 kwietnia

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Do góry