reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja siusiam dwa razy w nocy. Mam pielgrzymkę i sikam jakby hektolitry wody wypiła.
Już zamieniliśmy się z Ukochanym na miejsca. Teraz jestem z brzegu łóżka bo tak deptałam Go w nocy latając siku o_O

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy tez tak czesto sikacie? [emoji43] doprowadza mnie to do szalu. Cala ciaze w wc spedze...

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Czekaj na 3 trymestr, bedziesz szykowala sie do wyjscia z domu, zrobisz siusiu, ubierzesz buty i kurtke i znow siusiu sie bedzie chcialo [emoji23]

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja od początku ciąży przytyłam 2 kilo, ważę się zawsze rano. W ciągu dnia waga skacze ale rano pokazuje mi 2 kg więcej. Teraz podobno może przybywać pół kilo tygodniowo.
8p3o43r89o9184xs.png

Ja na razie chudnę ale to pewnie mięśnie lecą bo trenowałam codziennie a teraz 3 tyg leżę plackiem przez te plamienia i krwiaka. No i rzyganko na razie 2kg zjechały i stoję na 71,7kg oby jak najdłużej. Tyle ostatnio w ciąży z Ania ważyłam. Po ciąży nie mogłam zejść do tej wagi.

reklama
Do góry