Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byla mowa o piątku.1.9 to prawidłowe zwłaszcza jak jest nosek.
To dalej w szpitalu a mówili do kiedy czy coś lepiej?
Byla mowa o piątku.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w ogóle dziewczyny to ta ankieta chyba źle podlicza procenty ale to już szczegół.
Ja się nie mogę doczekać poniedziałku, wtedy prenatalne tylko szkoda że nie dowiem się nic o płci, chyba że samej uda mi się coś wyłapać
Ja tez nie widze ankiety ani nie moge dawac kciuków w dol.
Widzialam dzisiaj taki ladny screen pupy i ud - nie wygladalo jak u chlopca, ale to 13t4d, wiec chyba jeszcze za wczesnie na pewnosc
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj rano sprawdzałam i w sumie cały czas tyle samo. Mam wachania wagi +/-1,5kg. A jadłam caaaaałe święta Jednak jak ktoś szykuje jedzenie to inaczej smakuje, niż takie co trzeba samemu zrobićWazylyscie się po świętach? Ja boje się stanąć na wage