reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Zauwazylam ze jak nadrabiam Was wieczorami...i odnoszę sie do tego co caly dzien pisalyscie..to na wieczor... po 21 to w wiekszosci same moje posty... hehe..
Post za postem...
Spicie juz? :) ja jeszcze zobacze kto odpadnie w Agencie.i tez zmykam spac :)

reklama
Powiem tak, mam tylko jeden komentarz, ja pierdole! (Sorry)
Mama .... zmień lekarza ..
Ja też bym chyba zmieniła tam szczerze mówiąc...dziwna ta Pani dr jakaś. Matka i dziecko powinny być dla niej najważniejsze a nie to czy jej z pensji zabierają!! Być może zabierają ale pewnie jeszcze mają na to jakas pulę pieniędzy. Poza tym pierwszy raz słyszę o takich pierdołach i żadna z nas do tej pory na forum tężni tym nie pisała...każda ma mniej lub więcej badań ale ma. A ty nic ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Zauwazylam ze jak nadrabiam Was wieczorami...i odnoszę sie do tego co caly dzien pisalyscie..to na wieczor... po 21 to w wiekszosci same moje posty... hehe..
Post za postem...
Spicie juz? :) ja jeszcze zobacze kto odpadnie w Agencie.i tez zmykam spac :)
Ja mam podobnie ;) Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki ;)

Ejjj dziewczyny... powtarzalam badanie gr krwi... bo niby to zalecane jest...

I szok !!!!
Mialam Brh-
A teraz A RdH +
Co jest ?????

Imie sie zgadza..a z nazwiska tylko 1 litera....
Czyjes wyniki mi wpieli do książeczki ciazowej hehe
Przed chwila to ogarnelam...
Whaaaat? Przecież to niemożliwe, to musi być pomyłka :( I lepiej to szybko wyjaśnić. Daj znać jak się ta historia skończyła, pierwszy raz słyszę o czymś takim!

Juz jestes w grupie fb :)
Dziękuję [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja mam podobnie ;) Teraz mało pisałam przez kilka dni, zmarła moja babcia :( Dziś mieliśmy pogrzeb. Do tego w pracy jak zawsze armagedon, nie mam siły tyle czytać ;) Ale widzę że tu same dobre wieści, zazdroszczę! Wasze dzidziuchy wyglądają już jak małe człowieki a nie jak krewetki ;)
Wyrazy współczucia :(:( trzymaj się dzielnie :)

reklama

Współczuję bardzo,
My mielismy sytuacjie ze na majowke jechalismy do babci...i chcielismy powiedziec o 1 prawnuku....ze jest w drodze...i apoznulismy sie 1 dzien.. jechalismy ba majowke ale juz na pogrzeb...
Ale babcia czuwa z nie ba.. bo teraz mam termin porodu wtedy co i babcia sama rodzila swoja corke..czyli moja tesciowa :)

Do góry