reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Właśnie patrzyłam na nie...ale są tak różne...i różne ceny.nie znam się na tym, pewnie mogą być lepsze i gorsze

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Otoona wygląda nieźle:) ja po skończeniu pierwszego trymestru zacznę poważnie myśleć nad takim cudem. Dla swojego spokoju i mojego K. który jeszcze serduszka nie słyszał :)
@ola_9090 dobry pomysł! Używek jednak się boję troszkę,ale na pewno warto wziąć pod uwagę:)

Właśnie patrzyłam na nie...ale są tak różne...i różne ceny.nie znam się na tym, pewnie mogą być lepsze i gorsze

Pewnie, te lepsze to są już naprawdę drogie ale przez to że mają dużo bajerów A mnie na tym nie zależy.

ny0z5ax.png

@Otoona wygląda nieźle:) ja po skończeniu pierwszego trymestru zacznę poważnie myśleć nad takim cudem. Dla swojego spokoju i mojego K. który jeszcze serduszka nie słyszał :)
@ola_9090 dobry pomysł! Używek jednak się boję troszkę,ale na pewno warto wziąć pod uwagę:)
Ale ze względu na to że może być zepsuty ? Czy o czymś innym jeszcze pomyślałaś?

Ja chcę kupić w polowie kwietnia [emoji6]. Może uda mi się już coś usłyszeć [emoji4]. Mój mąż też jeszcze nie słyszał i nie widział.

ny0z5ax.png

My rownież zastanawialiśmy sie nad tym detektorem. Ale narazie o tym nie myśle tylko, zeby krwiak zniknął. Szkoda, ze nie ma detektorów krwiaków :D

My rownież zastanawialiśmy sie nad tym detektorem. Ale narazie o tym nie myśle tylko, zeby krwiak zniknął. Szkoda, ze nie ma detektorów krwiaków :D
Kochana będzie dobrze, wiem łatwo się mówi. Ja dziś jestem pełna radości po wizycie ale dobrze wiem że w czwartek znów będę się martwić czy wszystko jest dobrze. Ja mam cichą nadzieję że dotrwać do połowy kwietnia i będzie dobrze [emoji4]i tak trzeba myśleć [emoji4].

ny0z5ax.png

reklama
@Otoona też słyszałam,zeże to proste nie jest ale w końcu się uda.
@Kamsi a co to za krwiak? Pojawił się tak po prostu czy jest jakaś przyczyna?
Ja póki co walczę o każdy dzień i każdy kolejny jest sukcesem bo wiem,że Maluszek jest coraz silniejszy:) i właśnie schrzanilam zastrzyk za płytko połowę dałam i mi się guzek zrobił...o ja durna

Do góry