Otoona
Fanka BB :)
A na Śląsku czy barsz biały czy żurek jemy z jajkiem . Z chrzanem nigdy nie jadłam. Co region to inne nazwy i sposób podania [emoji5].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na Śląsku czy barsz biały czy żurek jemy z jajkiem . Z chrzanem nigdy nie jadłam. Co region to inne nazwy i sposób podania [emoji5].
U nas chyba nawet zurku nie robi sie z chrzanem z tego co kojarze [emoji3]Ja mieszkałam w woj. Opolskim, teraz w mazowieckim i tak samo jest. barszcz biały nie jest z chrzanem, a żurek jest bardziej kwaśno ostry z chrzanem właśnie. I jak napisałaś ze barszcz na ostro to myślałam że mówimy o zurku
Hihi chyba przyczynilam się do tego dylematu [emoji14]. A to mąż zostawia Ci wolną rękę co do wyboru imienia [emoji5]?Hmmmja mam wybrane Filip i Alicja, ale Oliwia... czemu nie wzielam pod uwage? Teraz bede miala dylemat
Hihi chyba przyczynilam się do tego dylematu [emoji14]. A to mąż zostawia Ci wolną rękę co do wyboru imienia [emoji5]?