reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziękuję zs przyjęcie . Pierwsza wizytę mam umowiona na przyszły wtorek. Będzie to 5 tydzien i 3 dzien. Martwię się strasznie bo 4 m-ce temu poronilam na poczatku wladwła 5 tygodnia. Wolę iść wcześniej, żeby wyrazie czego wwpore zareagować. Z objawów narazie tylko lekko mnie bolą piersi i często siusiu latam. No i trochę dziś mnie zgaga piekla. Apetyt mam zerowy. No i od kilku dni choroba mnie męczy. Oby wszystko bylo ok.
Trzymam kciuki ❤️

reklama
A mnie uczyli że jak jest 6t2d co ciąży to jesteś w 7 tygodniu ciąży . Tak samo jak rodziłam pierwszy raz byłam w 37t6d to pisali mi w kartach że urodziłam w 38tc. Także nie wiem dlaczego takie różnice.

Ja podziebiona nadal
....
Mam wahania nastroju...
Raz mysle, ze pewnie nic.nie bedzie za tydzien.na usg...:(
A innym razem jestem w takiej eufori, ze wyprawke szykuje...:)
Kupilam ciuszki. Lezaczek.. i wózek juz upatrzylam. 3w1... tak....mam swiadomosc że za wcześnie :)
Masakra... wytrzymac ze sobą nie moge :)
Mnie też przeziębienie bierze :(
Można jakiś spray do nosa?

Mam Euphorbium ale g*** dają.
Witaminę C można.
Coś jeszcze?

Co do nastrojów to potwierdzam u mnie humor jak przed @ Mąż ze mną ledwo wytrzymuje.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Witaminę C można.
Coś jeszcze?

Co do nastrojów to potwierdzam u mnie humor jak przed @ Mąż ze mną ledwo wytrzymuje.

Wizyta 19.02.18->czekamy
Jest środek do picia dla kobiet w ciąży *spam*. Dodawajcie miodek do herbaty. Ubierać się ciepło, oby się nie rozkrecilo. Zdrówka [emoji8]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś jestem do niczego. Jakiś taki dzień nijaki. Kompletnie nic mi się nie chce. [emoji25] Dobrej nocy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Okruszku co się dzieje? To nie czas na smuteczki!
Teraz czas taki parszywy, luty to po listopadzie najgorszy dla mnie miesiąc. W marcu już będzie szło ku wiośnie... Ja mam wciąż mieszane uczucia, martwię się czy przeziębienie mi nie zaszkodzi, zostałam dziś na home office w domu bo boli mnie kark i szyja i katar mam nieziemski. Wysokiej gorączki na szczęście brak, to nie grypa (fu tfu). Wiem że w poniedziałek pewnie nic nie zobaczę na usg jeszcze ale już nie mogę dłużej czekać.

Witaminę C można.
Coś jeszcze?

Wizyta 19.02.18->czekamy
Do nosa ja tylko wodę morską, nie przypominam sobie żeby inne specyfiki były dozwolone :(

Jest środek do picia dla kobiet w ciąży *spam*. Dodawajcie miodek do herbaty. Ubierać się ciepło, oby się nie rozkrecilo. Zdrówka [emoji8]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Piję herbatkę z imbirem, miodem, pomarańczą i goździkami...pycha -taki grzaniec :) polecam

Ja niestety jestem z tych lekomanek co jak mnie bierze to zwykła witamina nie pomaga tylko muszę się nałykać pseudoefedryny, gripexów itp
Katar będę próbować rozrzedzać inhalacjami ale może być ciężko :(

Wizyta 19.02.18->czekamy

Tez mam właśnie katar i zatkany nos ale u mnie to standard jak jest okres grzewczy i robi się suche powietrze ..... nic tylko przeczekać. Mam nadzieje ze wiosna niedługo do nas zawita go na dworze jest obrzydliwie ....

Mnie tak piersi bola dziewczyny ze w nocy jak ide do toalety to muszę je trzymać sobie rękami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez mam właśnie katar i zatkany nos ale u mnie to standard jak jest okres grzewczy i robi się suche powietrze ..... nic tylko przeczekać. Mam nadzieje ze wiosna niedługo do nas zawita go na dworze jest obrzydliwie ....

Mnie tak piersi bola dziewczyny ze w nocy jak ide do toalety to muszę je trzymać sobie rękami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja czasem w biustonoszu takim sportowym śpię bo właśnie bolesna jest każda próba poruszania się.

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
Witam z rana :-) :)
Jeszcze o tej porze jestem jakoś do życia, po południu śpię na stojąco, 21-22 w łóżku . Dlatego nie pisze tylko czytam Was od czasu do czasu.
Strasznie drogo płacicie za wizytę, 250 zł??? Ja płacę 100 zł z usg to chyba nie jest źle. A i tak zastanawiam się czy na NFZ się nie zapisac jeszcze dla badań, @bronzowykapec Ty chodzisz też na NFZ??
@aisza7 super wróżba , i co nie zdradziłas się przed znajomymi??
Ja na szczęście zdrowa, wczoraj spędziłam ponad godzinę na mrozie z młodym na górce na sankach, myslałam, że mi ręce odpadną tak zmarzłam ale jakoś mnie nic nie wzięło.
@monami też cycki mam strasznie bolące, nie mogę spać na brzuchu a uwielbiam :baffled:
Aaaa witam nowe mamusie ;););)

Do góry