reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Gratulacje !

m3sx9jcgogyfnfkt.png
Gratulacje :)

reklama
hej dziewczyny. Wiem że był ten temat ale chodzi mi o te suwaczki. Zrobilam ten suwaczek ale nie wiem gdzie ma go wkleic . Pomocy !

Właśnie dziewczyny chodzace na NFZ czy dostajecie zdjęcia z usg? Bo jak chodIlam w poprzedniej ciąży to ani jednego nie dostałam ale chodziłam ten prywatnie więc jakoś bardzo to nie bolało ze z NFZ nie miałam. Ale teraz chciałam tylko na NFZ i się chciałam zapytać.

Pierwsze wymioty za mną. Czuje się koszmarnie, najchętniej przespalabym cały dzień. Nie mam sił się ruszać, nic. W przyszłym tygodniu zaczynam szkolenia w nowej pracy, mam potwierdzić do wtorku czy na pewno przyjmuję ofertę. Zastanawiam się teraz czy dam radę w ogóle pracować jak tak się czuję...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie dziewczyny chodzace na NFZ czy dostajecie zdjęcia z usg? Bo jak chodIlam w poprzedniej ciąży to ani jednego nie dostałam ale chodziłam ten prywatnie więc jakoś bardzo to nie bolało ze z NFZ nie miałam. Ale teraz chciałam tylko na NFZ i się chciałam zapytać.
Na każdą prośbę mi drukuje na NFZ nigdy nie było problemu. Wiem, po prostu mam fajnego lekarza. Niestety on nie pracuje w moim szpitalu. Więc rodziłam tam gdzie on był ordnatorem. Tylko że po tylu latach tam zaszło wiele zmian i nie wiem jak będzie.
Ale do tego czasu jeszcze wiele....odpuszczam z głowy ten temat.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, bardzo dziękuję za wsparcie. Fizycznie nadal czuję się świetnie, praktycznie żadnych objawów, tylko piersi większe, psychicznie codziennie się staram, bardzo mi pomogłyście ciepłymi słowami, w ogóle wsparcie kobiet- siostry i przyjaciółki też jest cudowne. Wkroczyłam w 6 tydzień, 27.02 mam kolejną wizytę i wówczas mam mieć założoną kartę ciąży.
Ja chodzę do lekarza prywatnie, bardzo mnie wsparł w poprzedniej próbie i jakoś tak ufam :) Co di USG też nie robi wydruków, można sobie zgrać na pendriva. Jestem w Poznania, a żeby było ciekawiej, moja siostra przez 8 lat była położna na porodówce, potem zmieniła zawód. Co radzi? Nie czytać za dużo tylko żyć i odliczać tygodnie.
Fajnie, że niektóre z Was mają zaplanowane już wakacje :) Mnie bardzo zależy, żeby pracować jak najdłużej, bo w pracy moja głowa jest gdzie indziej, oby zdrowie pozwoliło. Ściskam Was!

reklama
Do góry