reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Liczę ze to wszystko przez to ze organizm przeżywa rewolucje i może taka moja uroda że mam mocne bóle

Też mam czasem silne bóle, choć już rzadziej niż w poprzednich tygodniach. W razie czego biorę 1 tabletke duphastonu, po pół dwa razy dziennie.
U mnie zaczęły się silne mdłości, miałam odruchy wymiotne parę godzin temu. Ale jadłam kolacje o 17, wiec nawet nie miałam czym... zaczyna się. A wy jak się czujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

reklama
Hej dziewczyny. Tak jak wcześniej pisałam byliśmy z M i znajomymi na walentynkowej imprezie i po kolacji podali nam ciasteczka z wróżbą. Wszyscy mieli jakieś jajcarskie wróżby , a na mojej pisało " Otrzymałaś od losu największe błogosławieństwo :MIŁOŚĆ." Po prostu odpadłam, totalnie się rozkleiłam :laugh2: ,ale jak tu się nie wzruszyć jak to takie prawdziwe.

Też mam czasem silne bóle, choć już rzadziej niż w poprzednich tygodniach. W razie czego biorę 1 tabletke duphastonu, po pół dwa razy dziennie.
U mnie zaczęły się silne mdłości, miałam odruchy wymiotne parę godzin temu. Ale jadłam kolacje o 17, wiec nawet nie miałam czym... zaczyna się. A wy jak się czujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Ja się czuje super na razie ale ja mam młodsza ciąże niż Ty wiec jeszcze może mnie dopaść coś :)

m3sx9jcgogyfnfkt.png

Na NFZ USG robią dopiero w 11 tygodniu, takie przepisy, najlepiej prywatnie iść.

Ale w ciazy tak jest czy ogólnie ?
Ja miałam na NFZ usg zawsze kiedy poprosiłam wiec dość często.
Nawet zanim sie udało to poprosiłam żeby mi zrobił i sprawdził czy miałam owulacje xd

m3sx9jcgogyfnfkt.png

reklama
Do góry