Merymery
Aktywna w BB
Dziękuję. Ale czekam do wizyty stresss.Gratulacje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Ale czekam do wizyty stresss.Gratulacje !!!
Dziękuję. Ale czekam do wizyty stresss.
Gratki!!! Jejku jak ja bym chciała ten sam widok dziś na wizycie. Śliczny kropekNo i kropek jest ;-) wszystko ok serce tez niby jest widzialm jak. "Stuka" serduszko jeszcze nie sluchalismy bicia dopiero posluchamy na nastepnej wizycie termin porodu na 7.10
Gratki!!! Jejku jak ja bym chciała ten sam widok dziś na wizycie. Śliczny kropek
No wiec już po! Jest i mój kropek nie mogę załączyć zdjęcia coś mi się krzaczy ale wszystko super, założyliśmy kartę ciąży i Pan doktor mówił, żeby łykać witaminki i cieszyć się z przybranych kilogramów mam już nawet kartę ciążypo wizycie daj znac co i jak :-)
No wiec już po! Jest i mój kropek nie mogę załączyć zdjęcia coś mi się krzaczy ale wszystko super, założyliśmy kartę ciąży i Pan doktor mówił, żeby łykać witaminki i cieszyć się z przybranych kilogramów mam już nawet kartę ciąży
No wiec już po! Jest i mój kropek nie mogę załączyć zdjęcia coś mi się krzaczy ale wszystko super, założyliśmy kartę ciąży i Pan doktor mówił, żeby łykać witaminki i cieszyć się z przybranych kilogramów mam już nawet kartę ciąży
Wyszło dokładnie 6w4dnia ktory tydzien u Ciebie?
Wyszło dokładnie 6w4dni