Madzia1107
Fanka BB :)
a serduszko slyszalas czy jeszcze nie?
Wyszło dokładnie 6w4dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyszło dokładnie 6w4dni
Madzia ja tez dziś byłam na wizycie i mam dokładnie 6 w4 dni . Ale się zdenerwowałam bo potrzebuje l4 a trafiłam na lekarkę która nie daje l4 bo uważa ze ciąża to nie choroba , ja jej mowie ze wykorzystałam już pół urlopu bo jest mi niedobrze od rana do wieczora i nie dam rady chodzić do pracy to mi powiedziała ze to normalne objawy ciąży . Także właśnie jadę na 20.45 do drugiego lekarza prywatnie . Wy dziewczyny bez problemu dostaliście l4 na pierwszej wizycie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi chciał dać L4 ale ja narazie chciałabym jeszcze popracowac, muszę szykowac szefowa na szukanie zastępstwa. Ja chodzę do prywatnej kliniki to oni z pacjentka się obchodzą jak z jajkiem i wszystko na zawołanie. Serduszka nie słuchałam, umówiliśmy się na dłuższe i dokładniejsze badanie za 3 tygodnie póki co muszę zrobić milion wynikówMadzia ja tez dziś byłam na wizycie i mam dokładnie 6 w4 dni . Ale się zdenerwowałam bo potrzebuje l4 a trafiłam na lekarkę która nie daje l4 bo uważa ze ciąża to nie choroba , ja jej mowie ze wykorzystałam już pół urlopu bo jest mi niedobrze od rana do wieczora i nie dam rady chodzić do pracy to mi powiedziała ze to normalne objawy ciąży . Także właśnie jadę na 20.45 do drugiego lekarza prywatnie . Wy dziewczyny bez problemu dostaliście l4 na pierwszej wizycie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zrób test z krwi beta hcg , to na pewno jest już do wykrycia (kosztuje ok 30 zł)Jak ja wam zazdroszczę pozytywnie już tych wizyt i usg itd u mnie jeszcze niestety stety czekamy z testowaniem do soboty lub poniedziałku. Tak się zastanawiam czy w sobotę już by coś wyszło skoro mam mieć 21.02
Blisko rozpoczęcia 8tc bede. Bo dzis/jutro/pojutrze zaczynam 7tc a,wizyte mam za tydzień w czwartek -22 lutyDziewczyny ponawiam pytanie w którym tygodniu (licząc od OM) idziecie na 1 wizyte ?