reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak rodzice zareagowali? Zobaczyli bociana [emoji4]???
Też kocham czekoladę, a teraz jakoś tak specjalnego wrażenia na mnie nie robi [emoji6]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Po pół godziny...sie skumali....jak siedlismy do stolu, a nad stolem wiszą 3 duuuze zdjecia wielkosci A3 !! Po prawo i lewo synowie..a w srodku zdjecie bociana z podpisem. LECI DO NAS BOCIAN...zaczeli rozkminiac ktory to ktory syn..bo jal blizniaki wygladaja....skomentowali..ze bocian przyniosl W i T. ale nadal sie nie zorientowali.. musialam podpowiedziec..przeczytajcie napis... wymowne spojzenie.. mama sie wzruszyla..widzialam po oczach..mowe jej odjelo..pytala..ale serio?? A tata ze super fajnie... dacie rade... bo mam roczniaka i 3 latka jeszcze w domu do ogarniecia :)

reklama
Jestem padnieta, bo jednak troche w garach postalam
Torta robilam do północy
Tarta ze szpinakiem i lososiem w sosie beszamelowym
Gruszki w piwie z serem i zawiniete boczkiem
Losos z serkiem w ciescie francuskim..
Krazki z cukini z pomidorem, serem zapieczone i na to dip z bazylii
Obiady... salatki...i wiele innych
Ale sie mega najadlam :)))
I
Padam...a i tak senna bylam

To tak po kolei i każdemu z osobna. Włosy za łopatki, osiwiałam gdzieś w okolicach osiemnastki, bo u nas to genetyczne Okruszku nie tylko Ty panikujesz, ja też, możemy panikować razem, będzie nam raźniej na prenatalnych, kosmetyczek unikam odkąd okazało się, że jedna tak mi spieprzyła paznokcie, że do tej pory z nimi walczę (7lat już). Z jedzenia jak w poprzednich ciążach z babami śledzie, kiełbasa, ze słodyczy pepsi, więc zakładam, że tym razem też baba, tatuś by się ucieszył. Uffff skończyłam

To tak po kolei i każdemu z osobna. Włosy za łopatki, osiwiałam gdzieś w okolicach osiemnastki, bo u nas to genetyczne Okruszku nie tylko Ty panikujesz, ja też, możemy panikować razem, będzie nam raźniej na prenatalnych, kosmetyczek unikam odkąd okazało się, że jedna tak mi spieprzyła paznokcie, że do tej pory z nimi walczę (7lat już). Z jedzenia jak w poprzednich ciążach z babami śledzie, kiełbasa, ze słodyczy pepsi, więc zakładam, że tym razem też baba, tatuś by się ucieszył. Uffff skończyłam
Kurcze a co z tymi Twoimi paznokciami się dzieje ? Możesz przybliżyć ?

Mamusia83 możesz farbowac. Ale jeśli będziesz czuła się bezpieczniej to kup bez amoniaku.

Migdalove :( trzymam kciuki za następny miesiac

Ja byłam na spotkaniu po chrzcinach u sąsiadów. Mąż wrócił o 20 kąpać małego a ja wróciłam o 23. Ostatnio mało z ludźmi przebywam bo albo ja chora albo dziecko, albo miałam wyrywają jedynki i gadać nie mogłam przez 2 tyg.
O 15 przed pójściem poszłam sobie spać, mąż pilnował malego. A jutro od początku on cały dzień w pracy ,a ja w domu.
Ps. Trochę mnie pobolewa brzuch ale chyba od ciągłego siedzenia w jeansach u sasiadow.

Kurcze a co z tymi Twoimi paznokciami się dzieje ? Możesz przybliżyć ?
Olutku kobitka powycinała mi wały, nie tylko skórki, wychlastała wszystko jak leciało, w związku z powyższym z fajnych, mocnych paznokci mam cienkie krótkie żyletki, fakt w moim zawodzie są mi one zupełnie zbędne, a nawet przeciwwskazane, ale nawet gdybym chciała zapuścić i się podrapać po d...e to porozcinam skórę.

Olutku kobitka powycinała mi wały, nie tylko skórki, wychlastała wszystko jak leciało, w związku z powyższym z fajnych, mocnych paznokci mam cienkie krótkie żyletki, fakt w moim zawodzie są mi one zupełnie zbędne, a nawet przeciwwskazane, ale nawet gdybym chciała zapuścić i się podrapać po d...e to porozcinam skórę.
O matko co to za rzeźnik [emoji52] współczuję jak widać nawet teraz zdarzają się niedoszkolone kosmetyczki mimo że dostęp do szkoleń mają ogromny. Ja mam bardzo słabe paznokcie i udało mi się je ogarnąć w końcu Regenerum do skórek. Nie wierzyłam w to za bardzo bo to chyba zwykła oliwka do skórek ale stosowałam kilka razy dziennie i efekt super. Nigdy nie miałam takich pazurów. Może powinnaś spróbować skoro masz problem typowo z wałem, w który ten produkt się wmasowuje [emoji4]

O matko co to za rzeźnik [emoji52] współczuję jak widać nawet teraz zdarzają się niedoszkolone kosmetyczki mimo że dostęp do szkoleń mają ogromny. Ja mam bardzo słabe paznokcie i udało mi się je ogarnąć w końcu Regenerum do skórek. Nie wierzyłam w to za bardzo bo to chyba zwykła oliwka do skórek ale stosowałam kilka razy dziennie i efekt super. Nigdy nie miałam takich pazurów. Może powinnaś spróbować skoro masz problem typowo z wałem, w który ten produkt się wmasowuje [emoji4]
A dzięki, dzięki wyprubuję. Reklamom nie koniecznie wierzę, ale skoro polecasz to zakupię

Też zawsze miałam słabe paznokcie, marzyłam o długich jak ma mama. Plus suche skórki, kremy mi dosłownie na chwile pomagają. Albo jakieś lipne kupuje. Co do paznokci to moim wybawieniem okazały się hybrydy. Choć ostatnio w ogóle nie robię i trzymam się krótkich. Sprobuje tej odżywki. A właśnie, jak z robieniem sobie paznokci hybrydowych w ciazy? Polecacie coś jeszcze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji4] ja pewnie to przeżywam na wyrost. Wiem...wiem że taki wiek nie stanowi problemu dla niejednej kobiety.
Tylko ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci. Ale nie było mi dane...wiele rzeczy się ma to składa. Nie chcę tu tłumaczyć. Ale podjęłam taką decyzję,że jeśli się nie uda do marca tego roku, to odpuszczę. [emoji4] Jestem gdzieś w środku trochę przestraszona swoim wiekiem, ale cieszę się bardzo, że nam się wreszcie udało. Z pierwszym też było niełatwo...mam wielką nadzieję że tym razem też będzie tak dobrze jak wtedy.
Dziękuję

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Bardzo mocno trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry