reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny, teraz jeśli się uda to termin OM wyjdzie 17 listopada. Oby... Tak bardzo byśmy chcieli...

reklama
Dziewczyny co sądzicie o koloryzacji włosów w ciąży?
Ja mam paskudne odrosty już po 3tyg. Najczęściej nakładam sobie farbę w domu bo za dużo na fryzjera musiałabym wydawać.
Teraz boję się trochę samodzielnej koloryzacji...raz czy nie zaszkodzi...dwa czy przez hormony nie wyjdzie nieporządany efekt :(

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ja tez planuje farbować- byłam w zeszłym tyg wiec dopiero za jakieś 2-3 miesiące się wybiore

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak tam z Waszymi smakami? Ja wczoraj zanim zrobiłam test na śniadanie zjadłam chleb z samym twarogiem- dziwne to było, bo jak jadłam twaróg to albo z dżemem albo z pomidorem. Cały czas mam ochotę na nabiał- w pierwszej ciąży wymiotowałam po zjedzeniu nabiału. Z drugiej nic nie pamietam, bo przy małym synku nie miałam czasu się zastanawiać [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jak tam z Waszymi smakami? Ja wczoraj zanim zrobiłam test na śniadanie zjadłam chleb z samym twarogiem- dziwne to było, bo jak jadłam twaróg to albo z dżemem albo z pomidorem. Cały czas mam ochotę na nabiał- w pierwszej ciąży wymiotowałam po zjedzeniu nabiału. Z drugiej nic nie pamietam, bo przy małym synku nie miałam czasu się zastanawiać [emoji846]

U mnie raczej się nic nie zmieniło póki co. Ale ogólnie to apetyt mi kiepsko dopisuje bo dla mnie wszystko jest jakkes bez smaku.

@Migdalove przykro Trzymam kciuki za dalsze starania
Co do farbowania, to ja dzisiaj odrosty zrobiłam, nie mam wyjścia, od 30stki mniej więcej musze farbowac w poprzedniej ciąży tez farbowalam, farba bez amoniaku ale jednak

Ja z 2 posiłków dziennie przeszłam do 4-5. Zjadłam dziś jaglankę na śniadanie z owocami, rodzynkami, na obiad naleśniki, potem śledzie, a na koniec frytki [emoji23] moją ulubioną kawę odstawiłam, bo mi śmierdzi i nie smakuje. Unikałam wcześniej węglowodanów, moje posiłki były głównie białkowo-tłuszczowe, stad tylko 2 posiłki dziennie. Także zmiana o 180 stopni, jak nie więcej

reklama
Hej.. goscie juz pojechali... ale czytalam was w nocy a potem nie mialam siły odpisywac,..

witajcie nowe mamuśki

Dzis 5 tc i 1 dzień... wizyta 21 lutego... bardzo duzo wizyt widze, ze bedzie w okolicach tego dnia :) super..oby dobre informacje sie sypaly o SERDUSZKACH

Ja sie czuje swietnie... nic mnie nie boli

Włosy tez sama farbuje..bo mam dlugie...za biust.. :) henne czy pazurki tez sama robie... bo nie ma czasu przy 2 dzieci na wypady dockosmetyczki czy fryzjera... no i taniej...
A efekt ten sam

Smaki... ja jestem UZALEZNIONA OD CZEKOLADY....codziennie cos wsuwalam od paru lat...baton...cala tabliczka czekolady... rafaello...ptsdie mleczko......a teraz...... goscie naprzywozili czekolady takie extra..ktore normalnie bym teraz wsuwala...i nic..... nie mam na nie ochoty... dla mnie szok... a moje kupione..leza juz 2 tygodnie ,!!!!

Do góry