reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jestem padnieta, bo jednak troche w garach postalam
Torta robilam do północy
Tarta ze szpinakiem i lososiem w sosie beszamelowym
Gruszki w piwie z serem i zawiniete boczkiem
Losos z serkiem w ciescie francuskim..
Krazki z cukini z pomidorem, serem zapieczone i na to dip z bazylii
Obiady... salatki...i wiele innych
Ale sie mega najadlam :)))
I
Padam...a i tak senna bylam

Dwojka małych dzieci, ciąża i wszystko ogarnięte! Ja gdy miałam maluchy w domu to tez przyjęcia dla całej rodziny wyprawiałam, a teraz dzieci duże, mniej roboty i człowiek się rozleniwia. Szacun Szalona29! Jesteś wielka:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry! Wczoraj padłam szybko. Brzuch mnie trochę pobolewal wieczorem. Oczywiście w nocy wstawałam na picie i siusiu. Test robiłam w sobotę, jutro mam termin @. Mam nadzieje, ze nie bede mieć żadnej niespodzianki. U mnie dopiero 4 tydz. Bety nie robiłam. Trzymajcie kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry! Wczoraj padłam szybko. Brzuch mnie trochę pobolewal wieczorem. Oczywiście w nocy wstawałam na picie i siusiu. Test robiłam w sobotę, jutro mam termin @. Mam nadzieje, ze nie bede mieć żadnej niespodzianki. U mnie dopiero 4 tydz. Bety nie robiłam. Trzymajcie kciuki

Ja termin @ miałam w sobotę i beta z czwartku 28,5 dzisiaj powtarzam i trochę się boje czy dobrze przyrasta.

Ja miałam dziś jechać na betę (beta ze środy 36.4, z piątku 80,5) ale nie jadę, pierwszy dzień mam klasyczne mdłości. Uh. Przypomniały mi się poprzednie ciąże... Ale przynajmniej wiem, że żyję ;)

Ja termin @ miałam w sobotę i beta z czwartku 28,5 dzisiaj powtarzam i trochę się boje czy dobrze przyrasta.

Edzia24, robiłaś betę przed terminem @, czy termin był na jeszcze poprzednią sobotę?

Dziewczyny, a jak to jest z piciem zielonej herbaty? Można? Ja jestem od niej uzależniona, a gdzieś mi się obiło o uszy ze jest niewskazana w ciąży. Dajcie znać jesli coś więcej wiecie na ten temat

Trzymamy kciuki, kurcze wszystkie cos pobolewa..a to jajniki a to podbrzusze..aa ja nic nie czuje.. nic mnie nie boli...sie zastanawiam czy okey ze mna?

O kurcze..ja tez pije... ale tez pilam w 2 ciazach..i dzieciaki zdrowiutkie ...
Ja tylko nie pije alkoholu.. kawy.. i nie jem tartara czy surowego sushi...

Ja miałam dziś jechać na betę (beta ze środy 36.4, z piątku 80,5) ale nie jadę, pierwszy dzień mam klasyczne mdłości. Uh. Przypomniały mi się poprzednie ciąże... Ale przynajmniej wiem, że żyję ;)

Edzia24, robiłaś betę przed terminem @, czy termin był na jeszcze poprzednią sobotę?

Betę robiłam 3 dni przed @.

reklama
Do góry