reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jestem padnieta, bo jednak troche w garach postalam
Torta robilam do północy
Tarta ze szpinakiem i lososiem w sosie beszamelowym
Gruszki w piwie z serem i zawiniete boczkiem
Losos z serkiem w ciescie francuskim..
Krazki z cukini z pomidorem, serem zapieczone i na to dip z bazylii
Obiady... salatki...i wiele innych
Ale sie mega najadlam :)))
I
Padam...a i tak senna bylam

Dwojka małych dzieci, ciąża i wszystko ogarnięte! Ja gdy miałam maluchy w domu to tez przyjęcia dla całej rodziny wyprawiałam, a teraz dzieci duże, mniej roboty i człowiek się rozleniwia. Szacun Szalona29! Jesteś wielka:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry! Wczoraj padłam szybko. Brzuch mnie trochę pobolewal wieczorem. Oczywiście w nocy wstawałam na picie i siusiu. Test robiłam w sobotę, jutro mam termin @. Mam nadzieje, ze nie bede mieć żadnej niespodzianki. U mnie dopiero 4 tydz. Bety nie robiłam. Trzymajcie kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry! Wczoraj padłam szybko. Brzuch mnie trochę pobolewal wieczorem. Oczywiście w nocy wstawałam na picie i siusiu. Test robiłam w sobotę, jutro mam termin @. Mam nadzieje, ze nie bede mieć żadnej niespodzianki. U mnie dopiero 4 tydz. Bety nie robiłam. Trzymajcie kciuki

Ja termin @ miałam w sobotę i beta z czwartku 28,5 dzisiaj powtarzam i trochę się boje czy dobrze przyrasta.

Ja miałam dziś jechać na betę (beta ze środy 36.4, z piątku 80,5) ale nie jadę, pierwszy dzień mam klasyczne mdłości. Uh. Przypomniały mi się poprzednie ciąże... Ale przynajmniej wiem, że żyję ;)

Ja termin @ miałam w sobotę i beta z czwartku 28,5 dzisiaj powtarzam i trochę się boje czy dobrze przyrasta.

Edzia24, robiłaś betę przed terminem @, czy termin był na jeszcze poprzednią sobotę?

Dziewczyny, a jak to jest z piciem zielonej herbaty? Można? Ja jestem od niej uzależniona, a gdzieś mi się obiło o uszy ze jest niewskazana w ciąży. Dajcie znać jesli coś więcej wiecie na ten temat

Trzymamy kciuki, kurcze wszystkie cos pobolewa..a to jajniki a to podbrzusze..aa ja nic nie czuje.. nic mnie nie boli...sie zastanawiam czy okey ze mna?

O kurcze..ja tez pije... ale tez pilam w 2 ciazach..i dzieciaki zdrowiutkie ...
Ja tylko nie pije alkoholu.. kawy.. i nie jem tartara czy surowego sushi...

Ja miałam dziś jechać na betę (beta ze środy 36.4, z piątku 80,5) ale nie jadę, pierwszy dzień mam klasyczne mdłości. Uh. Przypomniały mi się poprzednie ciąże... Ale przynajmniej wiem, że żyję ;)

Edzia24, robiłaś betę przed terminem @, czy termin był na jeszcze poprzednią sobotę?

Betę robiłam 3 dni przed @.

reklama
Do góry