reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jkb, u mnie wyglądały podobnie pierwsze cztery testy, w pierwszy nawet mąż nie uwierzył i powiedział że to dla niego nie jest wiarygodne ;) A dziś zrobiłam z ciekawości tak w środku dnia i od razu dwie wyraźne kreski wyskoczyły. Więc chyba nie będę nawet jutro szła na tą betę, szkoda kasy. Wizytę u lekarza mam 19.02, na akcję serca pewnie za wcześnie ale po poprzednich przebojach chcę po prostu wiedzieć czy siedzi w dobrym miejscu.
Ja też się zastanawiam co robić. Chyba najrozsądniej by było siedzieć i czekać. Iść w 7 tyg do gina i wtedy by już wszystko było napewno wiadomo. No ale jak widać po ilości testów z cierpliwościà u mnie krucho

reklama
1518350473-82f95af068afa5fd-aaaaaa.jpeg
Ja tam widzę 2 kreski

Dziewczyny, zgodnie z obietnicą zdaje relacje. Wróciłam przed chwilą z USG i jest wszystko ok. Zarodek 2mm, akcja serca widoczna [emoji4][emoji4][emoji4].

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola a na kiedy masz teoretyczny termin i którego miałaś mieć miesiączkę?

Ola a na kiedy masz teoretyczny termin i którego miałaś mieć miesiączkę?
Hmm termin mi. Huba wychodził 8 październik, czy jakoś tak. Miesiączkę powinnam dostać 27-29.01. owulację miałam napewno 13.01 bo była potwierdza monitoringiem. Zresztą już we wtorek po owu dostałam silnego bolu podbrzusza w nocy wiec cos tam się już działo wtedy, od tego momentu czułam takie lekkie " wibrowanie" w dole brzucha, nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam wiec wiedzialam że coś jest na rzeczy.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry