Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie testy niejednoznaczne, chyba muszę iść na bete, do gina Narazie nie ma po co iść. Trzeba się uzbroić w cierpliwość
Ciaza jak byk [emoji3]
Przepiękne delikatne kreseczki mogę spytać ile od owulacji robione?
Może owu się przesunela dlatego jasna kreska. Zrób bete i będzie pewność. [emoji5][emoji110]
Myślę, że 1 test 7 lutego był robiony 12 dni po owulacjiPrzepiękne delikatne kreseczki mogę spytać ile od owulacji robione?
Jkb, u mnie wyglądały podobnie pierwsze cztery testy, w pierwszy nawet mąż nie uwierzył i powiedział że to dla niego nie jest wiarygodne A dziś zrobiłam z ciekawości tak w środku dnia i od razu dwie wyraźne kreski wyskoczyły. Więc chyba nie będę nawet jutro szła na tą betę, szkoda kasy. Wizytę u lekarza mam 19.02, na akcję serca pewnie za wcześnie ale po poprzednich przebojach chcę po prostu wiedzieć czy siedzi w dobrym miejscu.Myślę, że 1 test 7 lutego był robiony 12 dni po owulacji
To widzę, że u Ciebie podobnie z tą betą. Ja jutro miałam iść ale na drugie po co mi ten stres. W piątek idę do lekarza i mam nadzieję, że ciąża tym razem będzie w macicy ładnie a nie w jajowodzie. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!Jkb, u mnie wyglądały podobnie pierwsze cztery testy, w pierwszy nawet mąż nie uwierzył i powiedział że to dla niego nie jest wiarygodne A dziś zrobiłam z ciekawości tak w środku dnia i od razu dwie wyraźne kreski wyskoczyły. Więc chyba nie będę nawet jutro szła na tą betę, szkoda kasy. Wizytę u lekarza mam 19.02, na akcję serca pewnie za wcześnie ale po poprzednich przebojach chcę po prostu wiedzieć czy siedzi w dobrym miejscu.