Madzia1107
Fanka BB :)
Oczywiscie bede chodzila.prywatnie do ordynatora szpitala poniewaz w pierwszej ciazy chodzilam na nfz i byla jakas totalna masakra nikt sie mna nie zajmowal itd...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie...to tylko zabawa...[emoji6] po prostu mnie to rozbawiło. Dzięki [emoji4]Okruszek.emi mam gdzies ciag dalszy) szukac?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jadę w sobotę na kulig ze znajomymi i się zastanawiam się czy sobie nie odpuscic Jak myslicie?
Niby zimno ma nie być, odpuszczę sobie zjeżdżalnie na workach tym razem , a grzaniec z bezalkoholowe go będzie szkoda mi odpuścić bo co rok organizujemy ze znajomymi a poza tym musiała bym się tłumaczyć czego w tym roku nie jadę. Tym bardziej, że ja to wszystko zawsze organizuję...
Dziewczyny smaki mi się zmieniają. Zrobiłam ukochane kaszotto z brokulem i pieczarkami. I nie mogę na nie patrzeć...
U mnie podobnie, niska ptc jest koło 36,0-2, a "wysoka" to 36,6Ja mam też wyższa ale u mnie podstawowa to 36,0-36,2. Teraz mam 36,8
Ja właśnie wróciłam od ginekologa, okazało się, że mam za niski progesteron, zapisała mi duphaston i kazała się oszczędzać...
Ale co ciekawe: zapytałam ją czy mogę brać nospę jak mnie boli brzuch (pokazałam opakowanie kupione tutaj w Chinach), a ona: "zaraz sprawdzę, bo nigdy nie słyszałam o takim leku"
U mnie podobnie, niska ptc jest koło 36,0-2, a "wysoka" to 36,6