reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Nie mam pojęcia. Nie masz na to wpływu bo i tak już jakaś dawkę wzięłaś która utrzymuje się w organizmie. Z tego co mi się kojarzy na tak wczesnym etapie nie powinno to zaszkodzić

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Według .nie za bardzo się przejmujecie tymi przyrostami to jest tylko założenie że tak powinno być ale czasami idzie to troszkę wolniej albo nagle któregoś dnia przyspieszy i jest wszystko w porządku

Dokladnie, zgadzam sie z Tobą.. [emoji4] nie ma się co nakręcać, co ma być to będzie a tym stresem sobie nie pomożecie. Dużo spokoju wam życze! [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam pierwszą bete 30.01 i to był 28dc wynik 34,5 l. Następna beta po 48h, 01.02, 30dc wynik 55,2. Przyrost miałam za mały, zamiast 66% to 61,8%. Dziś robiłam bete i proga zobaczymy jaki wynik :(

Ile trwa u Ciebie cykl?

Nie mam pojęcia. Nie masz na to wpływu bo i tak już jakaś dawkę wzięłaś która utrzymuje się w organizmie. Z tego co mi się kojarzy na tak wczesnym etapie nie powinno to zaszkodzić

Mam taka nadzieje. Za kilka dni okaże się czy dołączę do was bardzo bym tego chciała.[emoji846]

Ile trwa u Ciebie cykl?

Różnie, od 28 do 30.
@ miałam 03.01, następna przewidywana na 31.01 bądź okolice tej daty, przytulanki były 16.01. i 20.01 owu wypadała na 16.01 i nie była stwierdzona niczym - ani śluzu nie było, nie mierze temp itp. Prowadzę tylko kalendarz.
Pierwszy test pozytywny 27dc, ledwo widoczna krecha po paru minutach i tak każdy test do teraz wyglada.
I tak jak tam wcześniej pisałam beta
28dc - 35,4
30dc - 55,2

co do zwracania uwagi na nią .. chyba za szybko chciałabym wiedzieć, widzieć i czuć. Przejmuje się ale próbuje myśleć pozytywnie.
Czekam na dzisiejsze wyniki beta i progesteron.

reklama
To fajnie już 5 miesiąc się staramy z dwójka poprzednich dzieci było za pierwszym razem a teraz trzeba dłużej się starać.
My dopiero zaczęliśmy sie starać, to nasz pierwszy cykl.. mysle ze szczesliwy [emoji4] a w sobote bierzemy ślub, juz nie wytrzymalismy [emoji28] no i tez nie mamy innych dzieci

Do góry