reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Był przed chwilą na USG pęcherzyk ciążowy 5,5mm to dobrze w 5 tygodniu ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej, że dobrze ;) wiesz, że jajo dobrze się zagnieździło. Teraz musisz czekac na zarodek i serduszko. Może lekarz miał słaby sprzęt, że nie wychwycił zarodka ? Kiedy masz następną wizytę ? :)

reklama
Był przed chwilą na USG pęcherzyk ciążowy 5,5mm to dobrze w 5 tygodniu ?

No i super. To norma na ten tydzień. Masz przynajmniej pewność, że jest pęcherzyk i wszystko i wszystko idzie w dobrym kierunku :) Na tym etapie usg może wykluczyć, że to tylko ciąża biochemiczna lub pozamaciczna.
Ja też czekam na zarodek i serduszko bo ostatnio tylko pęcharzyk. Kiedy nast. wizyta?

O której wyniki?
Trzymam kciuki.
Ja miałam dzisiaj jeszcze pójść ale podobno powyżej 6000 już te przyrosty inaczej wyglądają więc dałam spokój.
[ W sob.3.lutego była 7787 ]

Raz wynik miałam po 16 a 2 dni później po 22 :/
Martwie się o ten głupi przyrost ale próbuje nie myśleć o tym bo zgłupieje :(

Chyba co 4 dni wtedy się patrzy na przyrost :)
Zazdroszczę ładnej bety! :)

Ja wlasnie tez nie ide na bete co ma byc to bedzie czekam na wizytebu ginekologa wtesy zobacze co i jak :-) dzieczyny a u was sie juz zaczynaja jakies zachcianki?

Brak zachcianek, odrzutów od większości rzeczy, mdłości :(

Z jednej strony fajnie, z drugiej trochę mnie to martwi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, co do następnej wizyty to jeszcze nie wiadomo. Jestem w szpitalu że wzhelu na duże bóle brzucha i o wymiarach powiedzieli mi podczas USG ale jak to w szpitalu nic nie wejdzie nie chcieli powiedzieć kazali czekać na obchód dlatego od razu tutaj napisałam.

Cieszę się że mowicie że ok [emoji4] myślę że wizytę zaplanuje na 14.02 wtedy powinna być już akcja serca jeśli będzie wszystko dobrze i mój lekarz też wtedy przyjmuje

Bry, u mnie @25.01 ale dzis mamy takie cos:)
1516472895-8461a0b3b4dd3e2d-aaaaaa.jpeg

Mam synka z grudnia 2016 i to byl nas 2. Cykl
Starań:) mam nadzieję, że wszystkie zalapiemy sie na pazdziernik i szczesliwie dobrniemy do konca:)

Termin na 6.10 wypada:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam identycznie tylko mi 25 @ sie skonczyl :D

reklama
Hej dziewczyny z mezem staram się o 3 dziecko dzisiaj miałam coś dziwnego z rana jasny różowy śluz i nitki krwi tak nigdy wcześniej nie miałam a mam 6 dni do @?

Do góry