reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja pojde na nfz w srode, bedzie 5+6tc mam nadzieje, ze cos ciekawego już tam znajdziemy;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja już byłam w 5 tyg bo brałam l4 i mój ginekolog nic nie wiedział ale ma PRLowski sprzęt dlatego jestem umówiona na jutro do lekarza z lepszym USG... Mam nadzieje, że będzie już zarodek bo to wypada w ostatni dzień 6 tyg, Stres ogromny, Już tak się przyzwyczaiłam do myśli, że będę podwójną mamą, że nie wiem jak poradziłabym sobie z ewentualnym rozczarowaniem. czekam na wasze pierwsze usg i powodzenia dla wszystkich :*
[

Był przed chwilą na USG pęcherzyk ciążowy 5,5mm to dobrze w 5 tygodniu ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie byłam na becie i progu. Zobaczymy co tam się dzieje.
Nie wytrzymałabym gdybym nie zrobiła tych badań [emoji24]

reklama
A ja właśnie byłam na becie i progu. Zobaczymy co tam się dzieje.
Nie wytrzymałabym gdybym nie zrobiła tych badań [emoji24]

O której wyniki?
Trzymam kciuki.
Ja miałam dzisiaj jeszcze pójść ale podobno powyżej 6000 już te przyrosty inaczej wyglądają więc dałam spokój.
[ W sob.3.lutego była 7787 ]

Do góry