reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Taki słaby przyrost może o czymś złym świadczyć? :(
Tak się boje iść jutro :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam nowe mamusie:)

Katasia90 Ja bym nie wytrzymała I poleciała mimo wszystko do lab.na betę I powtórzyła za 2dni.
Tak jak dziewczyny pisały może to być tylko pomyłka. Te przyrosty przytaczane tylko książkowe normy a każdy organizm jest inny.
Trzymam kciukasy.

o

Cześć mamuski - pozwolicie ze dołączę? :)

Ewelina mam na imię, jak na razie dwie kreski na teście, jutro zadzwonię umówić wizytę do gina. Z własnych obliczeń termin wypada mi na 15.10 :)

W wolnej chwili nadrobię zaległości wątku i postaram się was lepiej poznać :)
Witamy serdecznie. Gratulujemy dwóch kreseczek.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, na początku chciałabym się przywitać bo jestem tu nowa :)
W miarę możliwości nadrobię 99 stron i spróbuje nadrobić oraz zapoznać też forum :)
A teraz mam pytanie z którym chyba nie wytrzymam.
Jest to 2 cykl starań.
@ zaczęła się 03.01, koło 16.01 miałam owu która nie była niczym stwierdzona, miesiączka wypadała na 31.01 (cykle mam od 28 do 30).
30.01 zrobiłam bete i wynik 35,4
01.02 zrobiłam ponownie i wynik 55,2
Jutro chce przejść się znowu, ale boje się rozczarowania, póki co żadnego plamienia ani nic nie miałam, nie jestem tez w tym temacie jakkolwiek doświadczona i nie znam się na przyrostach bety, normach. Wiem że na gina jest za wczesnie, ale gdy odbierałam wyniki to dowiedziałam się że mam bardzo słaby przyrost i nie powinnam się mocno cieszyć bo może się okazać ze nic z tego. ..
chciałabym zapytać się o wasze zdanie i przepraszam ze tak prosto z mostu ale od parunastu godzin szukam odpowiedzi i nic nie mogę znaleźć :(

Witamy! Nie znam sie na betach i nie pomige ale bede trzymac kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Kiedy macie wizyty u gin? Tylko ja tak wcześnie idę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np nie chodze na bete...
Co ma byc to bedzie...na badaniach w 7 tv zobacze serducho... a jak hCG sPADNIE TO CO?? . Nic... nie mam wplywu na to..a w ciazy jeszcze igiel sie naogladam....

Ale was rozumiem..w pierwszej czy drugiej ciazy tez sprawdzalam, zeby miec spokojna głowę..uspokajalo mnie to :)

Ja w tej ciazy czuje wewnetrzny spokoj... nic mnie nie boli..ani nie cisgnie...

reklama
Do góry