reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja np nie chodze na bete...
Co ma byc to bedzie...na badaniach w 7 tv zobacze serducho... a jak hCG sPADNIE TO CO?? . Nic... nie mam wplywu na to..a w ciazy jeszcze igiel sie naogladam....

Ale was rozumiem..w pierwszej czy drugiej ciazy tez sprawdzalam, zeby miec spokojna głowę..uspokajalo mnie to :)

Ja w tej ciazy czuje wewnetrzny spokoj... nic mnie nie boli..ani nie cisgnie...
Ja też tak planowałam ale nie wytrzymałam [emoji14]

o

reklama
Ja chyba bym oszalała gdybym jutro nie poleciała na bete :D
Owszem, mam mega wielkiego stresa co ujrzę na wyniku bo tym slabym przyroście po 48h. Niby nie byl jakiś fatalny bo zamiast 66% było 61.8% ale obawiam się tego co najgorsze choć próbuje myśleć pozytywnie.
Pocieszam się że nie miałam dotychczas ani plamki krwi, jakiegoś mocniejszego bólu co ścina z nóg albo nie chce odpuścić.
Pierwsza ciąża, wiadomo jak się nie planuje to człowiek się nie interesuje nawet, a dopiero II kreski na teście zmieniają wszystko. I nagle chciałoby się mieć wiedzę ginekologa i lekarzy.
Nie umiem jakoś nastawić się ‚to co będzie to będzie’ choć bardzo bym chciała nie potrafię i mam tylko nadzieje, że tam na dole ta fasolka nie odwali nic i wszystko dobrze się potoczy.
Zastanawiam się czy któraś z was kobitki miała tak bądź zna kogoś, kogo przyrost nie był taki jak powinien a było wszystko okej i ciąża super się rozwinęła. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny Kiedy macie wizyty u gin? Tylko ja tak wcześnie idę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w 4t5d i nic nie było widać jeszcze, więc gin kazała mi przyjść na początku 7 tyg. A poszłam tak szybko, bo mam problemy z tarczycą i mi endokrynolog powiedział żeby przyjść na badania niezwłocznie jak zajdę w ciążę.

Ja chyba bym oszalała gdybym jutro nie poleciała na bete :D
Owszem, mam mega wielkiego stresa co ujrzę na wyniku bo tym slabym przyroście po 48h. Niby nie byl jakiś fatalny bo zamiast 66% było 61.8% ale obawiam się tego co najgorsze choć próbuje myśleć pozytywnie.
Pocieszam się że nie miałam dotychczas ani plamki krwi, jakiegoś mocniejszego bólu co ścina z nóg albo nie chce odpuścić.
Pierwsza ciąża, wiadomo jak się nie planuje to człowiek się nie interesuje nawet, a dopiero II kreski na teście zmieniają wszystko. I nagle chciałoby się mieć wiedzę ginekologa i lekarzy.
Nie umiem jakoś nastawić się ‚to co będzie to będzie’ choć bardzo bym chciała nie potrafię i mam tylko nadzieje, że tam na dole ta fasolka nie odwali nic i wszystko dobrze się potoczy.
Zastanawiam się czy któraś z was kobitki miała tak bądź zna kogoś, kogo przyrost nie był taki jak powinien a było wszystko okej i ciąża super się rozwinęła. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

pisałam juz o takich uskokach w wynikach bety.... w odp na Twoj post, tak sie zdarza, kolejna zas beta musi normalnie sie zwiekszyc od ostatniego wyniku

Wszystkim odpisalam priv... jak kogos pominelam to dac znać

Wczoraj mialam gosci wieczorem i moglam kogos przeoczyc :)

Dziewczyny Kiedy macie wizyty u gin? Tylko ja tak wcześnie idę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień Dobry ;)
Ja idę jutro, pewnie nic nie będzie widać ale gin kazał przyjść. Poza tym muszę receptę na duphaston wziąść od niego. Na następną wizytę jestem umówiona 21.02 w szpitalu to wtedy może będzie więcej widać.

reklama
Witam. Chyba mogę się do was przyłączyć. Mam na imię Ewelina. Mam 22 lata. W lipcu urodziłam chłopca. I teraz znowu jestem w ciąży. Ogólnie szok bo nie dostałam okresu ale po 7bmiechach zrobiłam testy i oba pozytywne. Więc w sumie nie wiem w którym jestem tc i czy pazdziernik czy może wrzesień jeszcze? Dzisiaj byłam na beta i staram się umówić do gina ale ciągle ma tel zajęty.

Do góry