reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja np nie chodze na bete...
Co ma byc to bedzie...na badaniach w 7 tv zobacze serducho... a jak hCG sPADNIE TO CO?? . Nic... nie mam wplywu na to..a w ciazy jeszcze igiel sie naogladam....

Ale was rozumiem..w pierwszej czy drugiej ciazy tez sprawdzalam, zeby miec spokojna głowę..uspokajalo mnie to :)

Ja w tej ciazy czuje wewnetrzny spokoj... nic mnie nie boli..ani nie cisgnie...
Ja też tak planowałam ale nie wytrzymałam [emoji14]

o

reklama
Ja chyba bym oszalała gdybym jutro nie poleciała na bete :D
Owszem, mam mega wielkiego stresa co ujrzę na wyniku bo tym slabym przyroście po 48h. Niby nie byl jakiś fatalny bo zamiast 66% było 61.8% ale obawiam się tego co najgorsze choć próbuje myśleć pozytywnie.
Pocieszam się że nie miałam dotychczas ani plamki krwi, jakiegoś mocniejszego bólu co ścina z nóg albo nie chce odpuścić.
Pierwsza ciąża, wiadomo jak się nie planuje to człowiek się nie interesuje nawet, a dopiero II kreski na teście zmieniają wszystko. I nagle chciałoby się mieć wiedzę ginekologa i lekarzy.
Nie umiem jakoś nastawić się ‚to co będzie to będzie’ choć bardzo bym chciała nie potrafię i mam tylko nadzieje, że tam na dole ta fasolka nie odwali nic i wszystko dobrze się potoczy.
Zastanawiam się czy któraś z was kobitki miała tak bądź zna kogoś, kogo przyrost nie był taki jak powinien a było wszystko okej i ciąża super się rozwinęła. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny Kiedy macie wizyty u gin? Tylko ja tak wcześnie idę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w 4t5d i nic nie było widać jeszcze, więc gin kazała mi przyjść na początku 7 tyg. A poszłam tak szybko, bo mam problemy z tarczycą i mi endokrynolog powiedział żeby przyjść na badania niezwłocznie jak zajdę w ciążę.

Ja chyba bym oszalała gdybym jutro nie poleciała na bete :D
Owszem, mam mega wielkiego stresa co ujrzę na wyniku bo tym slabym przyroście po 48h. Niby nie byl jakiś fatalny bo zamiast 66% było 61.8% ale obawiam się tego co najgorsze choć próbuje myśleć pozytywnie.
Pocieszam się że nie miałam dotychczas ani plamki krwi, jakiegoś mocniejszego bólu co ścina z nóg albo nie chce odpuścić.
Pierwsza ciąża, wiadomo jak się nie planuje to człowiek się nie interesuje nawet, a dopiero II kreski na teście zmieniają wszystko. I nagle chciałoby się mieć wiedzę ginekologa i lekarzy.
Nie umiem jakoś nastawić się ‚to co będzie to będzie’ choć bardzo bym chciała nie potrafię i mam tylko nadzieje, że tam na dole ta fasolka nie odwali nic i wszystko dobrze się potoczy.
Zastanawiam się czy któraś z was kobitki miała tak bądź zna kogoś, kogo przyrost nie był taki jak powinien a było wszystko okej i ciąża super się rozwinęła. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

pisałam juz o takich uskokach w wynikach bety.... w odp na Twoj post, tak sie zdarza, kolejna zas beta musi normalnie sie zwiekszyc od ostatniego wyniku

Wszystkim odpisalam priv... jak kogos pominelam to dac znać

Wczoraj mialam gosci wieczorem i moglam kogos przeoczyc :)

Dziewczyny Kiedy macie wizyty u gin? Tylko ja tak wcześnie idę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień Dobry ;)
Ja idę jutro, pewnie nic nie będzie widać ale gin kazał przyjść. Poza tym muszę receptę na duphaston wziąść od niego. Na następną wizytę jestem umówiona 21.02 w szpitalu to wtedy może będzie więcej widać.

reklama
Witam. Chyba mogę się do was przyłączyć. Mam na imię Ewelina. Mam 22 lata. W lipcu urodziłam chłopca. I teraz znowu jestem w ciąży. Ogólnie szok bo nie dostałam okresu ale po 7bmiechach zrobiłam testy i oba pozytywne. Więc w sumie nie wiem w którym jestem tc i czy pazdziernik czy może wrzesień jeszcze? Dzisiaj byłam na beta i staram się umówić do gina ale ciągle ma tel zajęty.

Do góry