reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witam serdecznie. Ja dziś się dowiedziałam z testu ciazowego. Z mężem staramy się od 3 miesięcy. I udało się choć sama wiem jak dużo by opowiadać.:-) Z moich wyliczeń to termin 5.10 prawie na 7 rocznicę. Jestem zielona w temacie. Dziś panika szukanie wszystkiego na raz od jutra muszę to w głowie poukładać. Mam nadzieję że dobrze trafiłam i pomożecie w mojej pierwszej ciąży.

reklama
Witam serdecznie. Ja dziś się dowiedziałam z testu ciazowego. Z mężem staramy się od 3 miesięcy. I udało się choć sama wiem jak dużo by opowiadać.:-) Z moich wyliczeń to termin 5.10 prawie na 7 rocznicę. Jestem zielona w temacie. Dziś panika szukanie wszystkiego na raz od jutra muszę to w głowie poukładać. Mam nadzieję że dobrze trafiłam i pomożecie w mojej pierwszej ciąży.
Witamy :) W grupie raźniej. Nie ma to jak wymiana wspólnych doświadczeń.

Dziękuję za przywitanie. Uczę się aplikacji ;-) dużo tego na jeden dzień jeszcze nie wieżę;-)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

24.1 - 34,6 mUl/ml
26.1 - 129,2 mUl/ml
30.1 - 1168,3 mUl/ml
3.02- 7787 mUl/ml
Niestety po wpisaniu ostatnich wyników w kalkulator BetaHCG wyskakuje, że poniżej normy.

Po pierwsze.mogly byc dwa zarodki, ale jeden sie wchlonal.. z tego co czytam... to
Powyżej 6000 beta HCG ma prawo podwoic się w czasie nawet dluzszym niż 96 godzin.
, nie ma obowiązku wzrastac jak prosta linia cały czas, zdażają się FLUKTUACJE i to jest normalne.
Rzeczywiscie nieladnie spadło.. idziesz powtórzyć badania? Kiedy wizyta?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a nie ma grupy zamknietej na facebooku? Nie czytałam od poczatku a ta appka jest baaardzo wolna [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Myślę, że jak już się wyklaruje grupa październikowa to warto pomyśleć o fb...chociaż nie każda może posiada konto. Sama ostatnio myślałam nad zlikwidowaniem fejsa ale mam kilka grup których bardzo mi będzie brakować :(
Co do apki to u mnie są dni że świruje ale generalnie działa ok.

Dziewczyny a nie ma grupy zamknietej na facebooku? Nie czytałam od poczatku a ta appka jest baaardzo wolna [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Prosze bardzo.... dopiero stworzylam... zaraz strone bardziej ogarne

Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

Mamusie październik 2018
Zapraszam..

Jestem jeszcze na innej grupie mam pazdziernikowych..to moze zlaczymy sily na fb :)

Witajcie dziewczyny ;)
U mnie parametry ciążowe jak narazie takie:
22 dc TC negatywny
24 dc TC pozytywyny
24 dc Beta HCG 45
27 dc Beta HCG 312
Ze względu na wcześniejsze poronienia badałam od razu TSH mam 0,88 a progesteron 94. Takze na razie jest ok. Piszcie jak Wy macie.
Mam 2,5 letniego synka.
Termin na 15.10

reklama
Może, mój wcześniejszy też strasznie zamulal a teraz jest super

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry