reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Moja 4 ciąża do tego wpadka :) zalożylam październikowe mamy, bo czulam ze wpadne.... :) mam 2 synów .
Rozumiem ze sie niecierpliwisz, bo tak samo mialam w pierwszej ciąży... i drugiej tez..co chwila na usg latalam..bete sprawdzalam.. liczylam czy dobrze na wadze przybiera..a i tak najdluzej sie dluzy w ostatnom miesiacu... :).. ale doczekasz się tego cudu..:)

Jako ze przeszlam od A do Z juz 2 razy to przy trzecim dzidziusi..wystarczyla. mi moja intuicja.... i jeden test z totalnie blada kreska, po 10 min kreska ktorą tu dziewczy widzialy.. no i doszedl brak @ bo jestem juz po..... ;))

Ja z Poznania . Pewnie nie wiesz gdzie rodzic bedzies?? Bo jak w Poznaniu.... to mamy jeden termin i w szpitalu sie mozemy spotkac :)
Ja staralam sie prawie rok. Wczesniej brałam anty dlugo. To byla moja pierwsza owulacja po 10 miesiacach staran

Ja jeszcze zbadam w poniedziałek bete i do wizyty dam sobie spokoj

Delikatnie tez podswiadomie czulam ze sie udało.
Moj lekarz jest ze Środy Wlkp i chyba tam bede chciala rodzic ale to jeszcze duzo czasu.
A co do terminu porodu to to sa urodziny mojej teściowej [emoji23][emoji23]

I tez mam nadzieje zobaczyc serduszko 22 lutego.
Pamiętaj dac znać po wizycie [emoji173]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja staralam sie prawie rok. Wczesniej brałam anty dlugo. To byla moja pierwsza owulacja po 10 miesiacach staran

Moj lekarz jest ze Środy Wlkp i chyba tam bede chciala rodzic ale to jeszcze duzo czasu.

Ja jestem że środy Wlkp.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

W ciąży tyle nas będą kuli iglami..tyle badannkrwi etc..że ja sobie daruje dodatkowe kłucia...

Dobra decyzja..rodzic gdzie lekarz pracuje.. ! Ja chodze prywatnie..i nigdzie indziej nienpojade niz tam gdzie lekarz pracuje...
Mam traume po 1 porodzie gdzie w szpitalu z bolami bylam 2 dni olewana... bo lekarza swojego nie mialam... w grodzisku wielkopolskim... niedaleko tez Ciebie...

Teraz mnie zastrzelilas...i padlam..... tez pisalam pare stron wczesniej..ze termin porodu mam w urodziny teściowej..... co za zbieżności !!! :)

W ciąży tyle nas będą kuli iglami..tyle badannkrwi etc..że ja sobie daruje dodatkowe kłucia...

Dobra decyzja..rodzic gdzie lekarz pracuje.. ! Ja chodze prywatnie..i nigdzie indziej nienpojade niz tam gdzie lekarz pracuje...
Mam traume po 1 porodzie gdzie w szpitalu z bolami bylam 2 dni olewana... bo lekarza swojego nie mialam... w grodzisku wielkopolskim... niedaleko tez Ciebie...

Teraz mnie zastrzelilas...i padlam..... tez pisalam pare stron wczesniej..ze termin porodu mam w urodziny teściowej..... co za zbieżności !!! :)
W srodzie wlkp mialam w pazdzierniku laparoskopie i wlasnie moj lekarz mi ja robil i ogolnie podobalo mi sie tam i czuje sie z moim lekarzem "bezpiecznie" a niestety Leszno ma rozne opinie.

O kurde...niezly zbieg okoliczności hehe ale tesciowa chyba mamy inna [emoji23][emoji23]

A bete zrobie 3 razy i moze kolejny przyrost mnie uspokoi [emoji4][emoji173]

W srodzie wlkp mialam w pazdzierniku laparoskopie i wlasnie moj lekarz mi ja robil i ogolnie podobalo mi sie tam i czuje sie z moim lekarzem "bezpiecznie" a niestety Leszno ma rozne opinie.

O kurde...niezly zbieg okoliczności hehe ale tesciowa chyba mamy inna [emoji23][emoji23]

A bete zrobie 3 razy i moze kolejny przyrost mnie uspokoi [emoji4][emoji173]

Jak Cie to uspokoi to pewnie rób... :)
Moja tesciowa ma imie na G.... :)
Woj. Lubelskie
A tesciowa wie ze prezent na urodziny jej naszykowaliscie??

Moja bedzie u nas jutro.. przejedzie pół polski.. na 1 urodziny do wnuka :)

reklama
Do góry