reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Byłam na wizycie po receptę I na usg tylko pęcherzyk na razie...4mm...zarodka jeszcze nie widać.
Gin.mówi, że za wcześnie...niby to wiem ale jakoś mi smutno bo nadal jeszcze niepewny los tej kropeczki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na wizycie po receptę I na usg tylko pęcherzyk na razie...4mm...zarodka jeszcze nie widać.
Gin.mówi, że za wcześnie...niby to wiem ale jakoś mi smutno bo nadal jeszcze niepewny los tej kropeczki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie... wszystko w swoim czasie zacznie się po kolei pojawiać.. teraz juz sie nie mozesz stresowac i denerwowac

Ile dni po owu jestes?

Witam Panie, mam nadzieję że i ja dołączę do Was jak odważe sie zrobić test
Generalnie wszystko mówi mi że w tym cyklu się udało, ale to mój piąty cykl staran, przeraźliwie się boję że znowu fałszywe alarmy
Kilka dni po owulacji zaczęły mnie boleć piersi, są tkliwe na dotyk, powiększone znacznie, brodawki ciemniejsze i większe, a na piersi do światła dziennego widoczne dwie żyły.
Głowa boli chwilami, przesypialabym najchętniej całe dnie, czasami mnie za długo, zrobi się ciemno przed oczami.
Brzuch pobolewa, kilka dni temu czułam jakby mi ktoś ołówkiem wiercil niżej pępka.
Koszmary senne i ogromne pragnienie, to z nietypowych.
Partner stwierdził że tam jestem jakaś ciasniejsza, a dziś chodzę z podpaska takie mam poczucie 'mokra', a na zewnątrz znikome ilości słuzu
Od 3 dni biegunka i w ogóle przygody żołądkowe. A humory mam tragiczne. Babcia mi powiedziała że jak będę w ciąży to się wyprowadza, bo dopiero wtedy są.. :D

Testuje w piątek. Myślicie że wyjdzie skoro okres mam dostać w sobotę? Cykle 30dn.
Pozdrawiam i gratuluję <3

Powinno wyjść już ale zaopatrz się może w taki test bardziej czuły czyli 10 a nie 25. Życzę Ci żeby się udało. Moim pierwszym objawem było niesamowite pragnienie zwłaszcza wieczorami [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Powinno wyjść już ale zaopatrz się może w taki test bardziej czuły czyli 10 a nie 25. Życzę Ci żeby się udało. Moim pierwszym objawem było niesamowite pragnienie zwłaszcza wieczorami [emoji4]

Dokładnie tak, wieczorami suszy jak po dobrej imprezie :D
25 myślisz źr może nie wyjść? Tylko taki mam :(

Witam, może i ja dołączę , jeszcze nie wiem bo testu jeszcze nie robiłam , ostania @ była 1 stycznia cykle 29-30 dni ,od kilku dni bolą sutki teraz doszedł ból całych piersi takie uczucie pieczenia w nich, bóle głowy , potwornie mi zimno , częsta toaleta ,uczucie głodu i przy tym lekkie mdłości drażliwość, mój mąż się zastanawia co mi jest że taka najeżona chodzę , mamy już dwoje dzieci 9 i 6 lat test zrobię w piątek bo muszę go kupić dopiero jutro.

reklama
A skoro już masz to oczywiście rób taki. Po prostu wrazie czego się nie denerwuj jak nic nie wyjdzie...i koniecznie nie wyrzucaj go od razu jak wyjdzie jedna kreska, bo u mnie cień ciania pojawił się po ok 4 min...natomiast wtedy byłam już po hcg z krwi więc wiedzialam że musi się pojawić [emoji4]

Do góry