reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hej dziewczyny. To mój drugi cykl starań i okazał się szczęśliwy. Okres miałam dostać 25 stycznia. Zatestowałam w ten sam dzień i wyszła druga bardzo bladziutka kreseczka. Beta zrobiona 26 dała wynik 71. Wielka radość. W poniedzialek dla sprawdzenia jeszcze raz beta i wyszlo 294 . Wizyta u gina dopiero 13.02 .....już się doczekać nie mogę. Pozdrawiam październikowe mamuśki.

reklama
Witam, może i ja dołączę , jeszcze nie wiem bo testu jeszcze nie robiłam , ostania @ była 1 stycznia cykle 29-30 dni ,od kilku dni bolą sutki teraz doszedł ból całych piersi takie uczucie pieczenia w nich, bóle głowy , potwornie mi zimno , częsta toaleta ,uczucie głodu i przy tym lekkie mdłości drażliwość, mój mąż się zastanawia co mi jest że taka najeżona chodzę , mamy już dwoje dzieci 9 i 6 lat test zrobię w piątek bo muszę go kupić dopiero jutro.
To testujemy razem :) oby pomyślnie!

Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4] w takim razie przy wizycie powinno być już widać serduszko, przynajmniej mi tak lekarz mówił że mniej więcej od 11.02 możemy sprawdzać

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, może i ja dołączę , jeszcze nie wiem bo testu jeszcze nie robiłam , ostania @ była 1 stycznia cykle 29-30 dni ,od kilku dni bolą sutki teraz doszedł ból całych piersi takie uczucie pieczenia w nich, bóle głowy , potwornie mi zimno , częsta toaleta ,uczucie głodu i przy tym lekkie mdłości drażliwość, mój mąż się zastanawia co mi jest że taka najeżona chodzę , mamy już dwoje dzieci 9 i 6 lat test zrobię w piątek bo muszę go kupić dopiero jutro.
Witaj, tez mam ataki głodu,, dzis na sama kolacje zjadlam 6 polowek buki z lososiem i cytryna. I pol czekolady truskawkowej plus 2 szklanki herbaty.....i tez mi od tyg zimno...a w mieszkaniu 21 st...jestem ubrana w gtube swetry i nadal zimno..albo ciaza ..albo przeziębienie...
Jutro sie okaże....o ile nie stchórze...i zatestuje

Ostatnia edycja:
A skoro już masz to oczywiście rób taki. Po prostu wrazie czego się nie denerwuj jak nic nie wyjdzie...i koniecznie nie wyrzucaj go od razu jak wyjdzie jedna kreska, bo u mnie cień ciania pojawił się po ok 4 min...natomiast wtedy byłam już po hcg z krwi więc wiedzialam że musi się pojawić [emoji4]

Poczekam, zawsze patrzę przez pare(naście) minut i razy, czy oby przypadkiem nie przeoczylam
Oby tym razem były dostrzegalne kreseczki :)

Witaj, tez mam ataki głodu,, zdzis na sama kolacje zjadlam 6 polowek buki z lososiem i cytryna. I pol czekolady truskawkowej plu 2 szklanki herbaty.....i tez mi od tyg zimno...a w mieszkaniu 21 st...jestem ubrana w gtube swetry i nadal zimno..albo ciaza ..albo przeziębienie

Zimno i mi. Ale wiązałam to raczej z temperatura na polu. Choć w mieszkaniu reż ponad 20st. :D

Kurczę A ja mam właśnie na odwrót. Zawsze byłam takim zmarzluchem, wiecznie mi zimno było, A teraz to płone....cały czas mi gorąco

reklama
Kurczę A ja mam właśnie na odwrót. Zawsze byłam takim zmarzluchem, wiecznie mi zimno było, A teraz to płone....cały czas mi gorąco
Mi też na samym początku gdzie jeszcze nic nie podejrzewałam było cały czas ciepło i w ogóle miałam wrażenie się się duszę. [emoji4]

Do góry