reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Może lepiej nie bierz narazie. Wymioty w ciąży nie występują trochę później ? Jak miałaś podczas pierwszej ciąży?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W niedzielę mam mieć @. Synek ma ponad rok. W zeszłej ciąży wymiotowalam non stop ale gdzieś tak od 9 10 tygodnia. Nie wydaje mi się że teraz to przez ciążę bo to za szybko... to chyba jakiś pech że tak mnie to chwycilo

Jeśli nie możesz zrobić hcg to rzeczywiście zostaje tylko czekać. Mimo wszystko trzymam kciuki [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak.odbiegne na chwile od tematu waszym zdaniem co to moze byc corka ma jutro do dermatologa ma to juz dosyc dlugo myslalam ze przejdzie

Załączniki

• 20180131_120809-1-353x362.jpg
    20180131_120809-1-353x362.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 73
Po jakim czasie Ci zszedl paznokiec bo nie wyglada na to ze to ja jakos specjalnie boli bylysmy u lekarza i wlasnie wypisala skierowanie do dermatologa a ja juz oczywiscie na necie pozagladalam i wujek google mnie przestarszyl

ja miałam taki jak sobie przytrzasnęłam drzwiami od samochodu, później mi zlazł. Bolało jak cholera.... :mad:

Jabluszkowa...za szybko... pierwszy test dopiero w sobote powinnas robic.. drugi w niedziela a trzeci dzien po @ w poniedziałek..... a wszystkie trzy zuzyjesz do piątku..
..cierpliwosc sie przyda przy dwojce...
ale i ja jakas nerwowa sie zrobilam ostatnio... zero jakichs objawow...nawet na bóle @ czuje sie świetnie.. jutro mój czas testowania.... trzymać mi tu kciuki .. i nie puszczac do jutra.. :)

Bolało pierwszego dnia mocno, musiałam w górę rękę trzymać cały wieczór bo ćmiło bardzo. A schodził długo, może z miesiąc, dwa nie pamiętam. Teraz mam śliczny nowy :happy2:
A córka się nie skarżyła że co się stało,?

reklama
Do góry