reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A liedy OM miałaś?
Ja 29.12
To może I u mnie dzisiaj zarodek będzie już widoczny :)
Ja mam za niski progesteron I też duphaston ale pogadam czy na luteinę nie zmienić bo podobno u dupku ryzyko spodziectwa u dzieci płci męskiej...a I lutka chyba taniej wychodzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatni okres 28.12.

Nie mam jak właśnie. Ale to chyba stres. Test by coś pokazał jak by było to od ciąży no nie ?
Jeszcze mnie tak moje dziecko denerwuje. Od ponad godziny nie chce mi iść spać a ciągle się przewraca o własne nogi taki jest zmęczony...daj mi Boże więcej cierpliwości...

Może jelitowka albo jakiś wirus? Masz jakieś inne objawu ciąży?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam właśnie nic. Ja nie wiem. Nigdzie nie wychodziłam nikt u mnie nie był skąd jakiś wirus ? Dalej mi nie dobrze. Na śniadanie trzy kanapki zjadłam tylko. Czekam zobaczymy co dalej będzie. Tak bym wzięła może jakieś leki a tak mam gdzieś z tylu głowy że lepiej nie

Nie mam właśnie nic. Ja nie wiem. Nigdzie nie wychodziłam nikt u mnie nie był skąd jakiś wirus ? Dalej mi nie dobrze. Na śniadanie trzy kanapki zjadłam tylko. Czekam zobaczymy co dalej będzie. Tak bym wzięła może jakieś leki a tak mam gdzieś z tylu głowy że lepiej nie
To idź jutro z rana na bhcg.

reklama
A ile ma.synek? I kiedy powinnas mniec okres ?

Do góry