reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jabluszkowa...za szybko... pierwszy test dopiero w sobote powinnas robic.. drugi w niedziela a trzeci dzien po @ w poniedziałek..... a wszystkie trzy zuzyjesz do piątku..
..cierpliwosc sie przyda przy dwojce...
ale i ja jakas nerwowa sie zrobilam ostatnio... zero jakichs objawow...nawet na bóle @ czuje sie świetnie.. jutro mój czas testowania.... trzymać mi tu kciuki .. i nie puszczac do jutra.. :)
Już został mi jeden;D ale czekam na @ :)
Mam nadzieję że chociaż Tobie pokażą się dwie grube ciemne krechy ! Moocnoooo trzyyymam kciuki ! [emoji110][emoji110]

Już został mi jeden;D ale czekam na @ :)
Mam nadzieję że chociaż Tobie pokażą się dwie grube ciemne krechy ! Moocnoooo trzyyymam kciuki ! [emoji110][emoji110]

Nie chociaz mi......tylko NAM sie pokażą.... zostaw ten ostatni test... na sobote lub niedziele.. czasem dopiero po terminie @ testy wychodzą.... ten cykl nie jest jeszcze dla nas skreślony...
Ja wole żebys Ty miala 2 kreski niz ja..
Ja planowalam trzecie, ale później.. i z porodem na kwiecien ..maj... i na 2019 ..2020...

Co bedzie to bedzoe.. obie wersje przyjme z pozytywnym nastawieniem...
A Ty sie jeszcze noe poddawaj !!!!! :)

Ja z mężem też na początku planowaliśmy drugie na wiosnę przyszłego roku ale tak nas coś tknelo że fajnie jakby jednak na październik bo byłyby prawie równe 2 lata różnicy wieku między rodzeństwem. A wczoraj gadaliśmy do późna i w lutym się będziemy dalej starać tyle że męża nie będzie we wszystkie dni więc może być trudniej. Mam schize w głowie że coś może być nie tak... I chce po prostu jak najszybciej zajść... mam nadzieję że takie gadanie że dziecko z końcówki roku ma trudniej w szkole to tylko głupota

Jak nie głupota to ja będę miała ręce pełne roboty. Najpierw grudniowy a teraz z pazdziernika;)
Ale to roznica moze byc w przedszkolu ewentualnie, a im starsze tym bardziej się zaciera.
Bez obaw. Znam dużo znakomitości z grudnia:))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No właśnie.. Wiec tak czy siak z mężem będę działać dalej ;)
Dalej mi trochę nie dobrze ale już chyba jestem w stanie coś zjeść. Także przechodzi. Może to urojona październikowa ciąża? ;D

Do góry