reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jabluszkowa...za szybko... pierwszy test dopiero w sobote powinnas robic.. drugi w niedziela a trzeci dzien po @ w poniedziałek..... a wszystkie trzy zuzyjesz do piątku..
..cierpliwosc sie przyda przy dwojce...
ale i ja jakas nerwowa sie zrobilam ostatnio... zero jakichs objawow...nawet na bóle @ czuje sie świetnie.. jutro mój czas testowania.... trzymać mi tu kciuki .. i nie puszczac do jutra.. :)
Już został mi jeden;D ale czekam na @ :)
Mam nadzieję że chociaż Tobie pokażą się dwie grube ciemne krechy ! Moocnoooo trzyyymam kciuki ! [emoji110][emoji110]

Już został mi jeden;D ale czekam na @ :)
Mam nadzieję że chociaż Tobie pokażą się dwie grube ciemne krechy ! Moocnoooo trzyyymam kciuki ! [emoji110][emoji110]

Nie chociaz mi......tylko NAM sie pokażą.... zostaw ten ostatni test... na sobote lub niedziele.. czasem dopiero po terminie @ testy wychodzą.... ten cykl nie jest jeszcze dla nas skreślony...
Ja wole żebys Ty miala 2 kreski niz ja..
Ja planowalam trzecie, ale później.. i z porodem na kwiecien ..maj... i na 2019 ..2020...

Co bedzie to bedzoe.. obie wersje przyjme z pozytywnym nastawieniem...
A Ty sie jeszcze noe poddawaj !!!!! :)

Ja z mężem też na początku planowaliśmy drugie na wiosnę przyszłego roku ale tak nas coś tknelo że fajnie jakby jednak na październik bo byłyby prawie równe 2 lata różnicy wieku między rodzeństwem. A wczoraj gadaliśmy do późna i w lutym się będziemy dalej starać tyle że męża nie będzie we wszystkie dni więc może być trudniej. Mam schize w głowie że coś może być nie tak... I chce po prostu jak najszybciej zajść... mam nadzieję że takie gadanie że dziecko z końcówki roku ma trudniej w szkole to tylko głupota

Jak nie głupota to ja będę miała ręce pełne roboty. Najpierw grudniowy a teraz z pazdziernika;)
Ale to roznica moze byc w przedszkolu ewentualnie, a im starsze tym bardziej się zaciera.
Bez obaw. Znam dużo znakomitości z grudnia:))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No właśnie.. Wiec tak czy siak z mężem będę działać dalej ;)
Dalej mi trochę nie dobrze ale już chyba jestem w stanie coś zjeść. Także przechodzi. Może to urojona październikowa ciąża? ;D

Do góry