flor87
Fanka BB :)
Spadla do 36.67 wiec z 36.9 to duzo :-/Flor87 przytulam i cały czas mam nadzieje, ze jeszcze się odmieni u Ciebie A temperatura bardzo spadła ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spadla do 36.67 wiec z 36.9 to duzo :-/Flor87 przytulam i cały czas mam nadzieje, ze jeszcze się odmieni u Ciebie A temperatura bardzo spadła ??
Ciii nie krakaj Tobie nie spadnie !!!!Ja mam dalej 37. Ale pewnie też mi spadnie :/
nie trać nadzieji [emoji5] ja wierzę,ze beda i u Ciebie 2 kreskiJa chciałam. Ale chyba dam sobie spokój do następnego piątku. Dzisiaj mnie nawet nic nie boli ani nie kluje.
Kiedyś będą ale tak bardzo chce żeby były w tym cyklu. Mąż też rano wrócił i tak mi o tym dziecku gada jakby był pewien że się udało. No ale nic nie zrobię. Czekam dalejnie trać nadzieji [emoji5] ja wierzę,ze beda i u Ciebie 2 kreski
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłaś test ?czesc wszystkim. W czwartek mialam miec @,narazid "jakotako" nie przyszla i od czwartku minimalne plamienie zamiast @. Narazie sie nie przejmuje bo w ostatniej ciazy identyczna sytuacja. póki nie ma @ jest nadzieja [emoji5]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom