reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

My z pierwszym i z tym teraz dzien w dzien;) cholera ale stresu mnie czeka przez najblizsze 10 tygodni nim sie dowiemy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Doskonale Cie rozumiem...
Ja tez bardzo chciałam miec druga córke... żeby do pary było..troche zawiedziona bylam..nie moglam uwierzyć ze drugi syn..
Zaraz po usg w 13 tyg nie docieralo to do mnie... no ale jak to??
.ale w sumie lepiej że chlopak drugi sie urodzil...bo juz sie tworzy fajna relacja miedzy nimi... maja jeden pokój..dywan w auta... teraz moge miec i 3 syna..

reklama
No to zupelnie tak jak ja chce zeby bylo:) mam nadzieje, ze to tylko jakas dziwna teoria jak chinski kalendarz z ktorego wypada syn;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam wszystkie :)
Mozliwe,ze do was dolacze :D Jezeli @ nie przyjdzie do 2.02 to zrobie test! :D
Pozdrawiam i Gratuluje wszystkim przyszlym i obecnym pazdziernikowym mama!!!

Hej dziewuszki! Robilam test negatyw i temp. spada :-( wiec czekam na @
Mi w drugiej ciąży dzien po @ wyszedl ledwo pozytywny

Ja wczoraj mialam takie ataki zimna.... mimo 2 kolder na sobie ..podkreconych grzejnikow..swetra i grubasnych welnianych skarpet..to rece jak z lodu... jakos mnie rozkladalo... a dziś... jestem nowonarodzona
Nie mam wzdęc.. nie ma śluzu..czuje sie bardzo dobrze.... za 5 dni testuje,
Która testuje wcześniej..????
.przyznawac się....

reklama
Do góry