zielonooka90
Fanka BB :)
Miałam się położyć już spać, bo o 2 w nocy wstaje, a tu coś sen nie chce przyjść.
Ja przed większymi podróżami nigdy spać nie mogę z nerwów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam się położyć już spać, bo o 2 w nocy wstaje, a tu coś sen nie chce przyjść.
Nie ma co się stresować, wynik jest ok ja miałam w poprzedniej ciazy nt 2,9 i synek zdrowyJestem w domu... Teoretycznie wszystko ok, ale NT wyszło 2,4...
Ciąża jest tydzień starsza, czyli zamiast 11 +5 jest 12 +5
Wygląda na chłopaka, przynajmniej Pan doktor mówi, że dziewczynki z tego nie będzie
Wrzucam te wyniki... Szczerze mówiąc bardzo się boję Zobacz załącznik 846453Zobacz załącznik 846456
Może po prostu miałaś wzdęcia? u mnie przeszły, potem kilka dni brzuch jak przed ciąża i teraz już cały czas widaćA ja mam taki dziwny problem... od dwóch nie mam wzdętego brzucha wieczorem co powinno cieszyć ale się zastanawiam czy to normalne... rano brzuszek zawsze miałam płaski a na wieczór robił się wielki... a teraz nie. Może to mieć związek z tym że zmniejszyłam dawkę luteiny? Teraz biorę tylko raz dziennie ale to od ponad tygodnia już.
Październik będzie miesiącem chłopców ? Z tego co kojarze to chyba wiecej dziewczyn mowilo o chlopcach wlasnie [emoji6]
Ja sie ciesze, u mnie bedzie rok roznicy wiec mam nadzieje ze beda sie razem bawic i miec fajny kontakt a ze beda sie bic i klocic o klocki lego i koparki to tez wiem bo mam braci rok po roku [emoji38]
Wszyscy mi dzis mowili ze trzecia bedzie dziewczynka ale ja trzeciej ciazy nie planuje predzej adopcja [emoji6]
A ja mam taki dziwny problem... od dwóch nie mam wzdętego brzucha wieczorem co powinno cieszyć ale się zastanawiam czy to normalne... rano brzuszek zawsze miałam płaski a na wieczór robił się wielki... a teraz nie. Może to mieć związek z tym że zmniejszyłam dawkę luteiny? Teraz biorę tylko raz dziennie ale to od ponad tygodnia już.
Robiłaś dodatkowo pappe?Raaaaaaany, nadrabiałam Was chyba z godzinę teraz
Powtarzałam wczoraj prenatalne, tyle było mowy o tych certyfikatach itp., ze nie mogłam spać spokojnie. Ufam mojej prowadzącej, ale co 2 pary oczu to nie jedna
No i się dowiedziałam, że będzie drugi chłopak bez cienia wątpliwości, bezwstydnik zdjęcia mam na płytce, więc muszę najpierw znaleźć jakiś sprzęt do odtworzenia jej. Ale aparat usg jeden drugiemu nierówny, jakież mam piękne zdjęcia 4d ah i ohh trochę nam się zeszło na tym usg, bo dziecko niewspółpracujące, a nie przejechałam się 130km po nic więc musiałam pójść zjeść i napić się, żeby człowieka uaktywnić - udało się.
Jedyna obawa, to jedna ze stópek wyglądała na szpotawą, niby jeszcze wcześnie i być może to takie chwilowe ułożenie, ale ... no cóż, damy radę, rehabilitacja i medycyna niwelują obecnie problem w 100%
Czemu predzej adopcja? [emoji846]
Ja też biorę acard i tak się powinno na noc ? Kurde ja biorę zawsze podczas obiadu, bo wyczytałam tylko że powinno się podczas obfitego posiłku...i teraz już sama nie wiem [emoji848]Tez biore na noc [emoji106]
Ja też biorę acard i tak się powinno na noc ? Kurde ja biorę zawsze podczas obiadu, bo wyczytałam tylko że powinno się podczas obfitego posiłku...i teraz już sama nie wiem [emoji848]