reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ktoras kiedys pilecala ..pokazala fajne lozeczko na allegro co sleeping... taka dostawka do lozka rodzicow... nie moge znalexc..a nie jest wrzucone do linkow..bo chyba bylo ciut wczesniej. Polrcane niz wpadlysmy na pomysl z zapisywaniem linkow

reklama
Brzuch mnie dzis boli tak na dole. Wystraszylam sie :/ Wczoraj mialam bole jakby gleboko w bochwie a dzis przeniosly sie na brzuch. Wiem ze bole moga sie pojawiac bo sie wszystko rozciaga, ale ja nie potrafie rozroznic skurczow od rozciagania sie. Chyba jednak pojde na L4bo boje sie ze zrobie sobie krzywde :( w weekend mam zamiar po prostu lezec.

No ja też dołączam do tego klubu.
Hehe pozostajemy z klimacie
robotów, aut i superbohaterów... dziewczynki :) :)

Październik będzie miesiącem chłopców ? Z tego co kojarze to chyba wiecej dziewczyn mowilo o chlopcach wlasnie [emoji6]

Ja sie ciesze, u mnie bedzie rok roznicy wiec mam nadzieje ze beda sie razem bawic i miec fajny kontakt a ze beda sie bic i klocic o klocki lego i koparki to tez wiem bo mam braci rok po roku [emoji38]

Wszyscy mi dzis mowili ze trzecia bedzie dziewczynka ale ja trzeciej ciazy nie planuje predzej adopcja [emoji6]

Październik będzie miesiącem chłopców ? Z tego co kojarze to chyba wiecej dziewczyn mowilo o chlopcach wlasnie [emoji6]

Ja sie ciesze, u mnie bedzie rok roznicy wiec mam nadzieje ze beda sie razem bawic i miec fajny kontakt a ze beda sie bic i klocic o klocki lego i koparki to tez wiem bo mam braci rok po roku [emoji38]

Wszyscy mi dzis mowili ze trzecia bedzie dziewczynka ale ja trzeciej ciazy nie planuje predzej adopcja [emoji6]
Ja nie wprawiona w bojach przy chłopaku, więc to tak trochę jak pierwsze dla mnie :D córka się bardzo cieszy

Brzuch mnie dzis boli tak na dole. Wystraszylam sie :/ Wczoraj mialam bole jakby gleboko w bochwie a dzis przeniosly sie na brzuch. Wiem ze bole moga sie pojawiac bo sie wszystko rozciaga, ale ja nie potrafie rozroznic skurczow od rozciagania sie. Chyba jednak pojde na L4bo boje sie ze zrobie sobie krzywde :( w weekend mam zamiar po prostu lezec.

Słusznie i naukowo :-) trzeba sobie poleżeć teraz ...

Ja wczoraj miałam cały dzień ból podbrzusza. Na szczęście dzis przeszło. Też nie wiem jak odróżnić rozciąganie macicy od takiego bólu który może oznaczać coś złego...
Ale w środę miałam dosyć męczący dzień więc może organizm się zbuntował

Sa jakies proste cwiczenia zeby plaskostopie zniknelo? I czy w wieku 3 lat mozna juz to stwierdzic czy jeszcze taka stopka sie zmienia?
Ja bym troszkę jeszcze poczekała. ☺️ może stópka się jeszcze wysklepi. Jest mnóstwo ćwiczeń. Dobrze działa chodzenie wysoko na paluszkach, skakanie na paluszkach, przysiady na paluszkach.

reklama
Ja bym troszkę jeszcze poczekała. [emoji5] może stópka się jeszcze wysklepi. Jest mnóstwo ćwiczeń. Dobrze działa chodzenie wysoko na paluszkach, skakanie na paluszkach, przysiady na paluszkach.
Dzieki. Moj za miesiac 3 lata konczy i ma wlasnie plaskostopie :/ zaczynam sie martwic :/ czesto chodzi na paluszkach, teraz zacznie tez na boso po trawie i nie wiem wlasnie kiedy to powinnam z lekarzem skonsultowac :/

Do góry