reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Acard 75 naprawdę nie szkodzi.może tylko pomóc. Nawet króla Elżbieta urodziła Karola na asypirynie :) ja brałam acard do 8 tc i odstawiam ale może jeszcze wróce jak będą zalecenia. Krwiaki są często przy trombofili.

Brać nie bać się :)

UOTE="aspekt, post: 16533147, member: 180460"]Moja kolezanka jest od poczatku ciazy na acardzie i clexane i mimo to krwiak jej sie pojawil chyba ok. 8tc, wchłanial sie przez miesiac (scisle lezenie). Lezalam tez z dziewczyna w podobnej sytuacji (roznica taka, ze krocej miala krwiaka). Oszalec mozna z tymi teoriami...[/QUOTE]

reklama
Zgadzam się z dziewczynami, naturalna mama- spokojnie, wszystko Ok. A mi wczoraj lekarz tłumaczył ze każdej pacjentce musi wytłumaczyć jakie sa dalsze kroki i ze jak kobieta będzie chciała amniopunkcję robić to nawet przy dobrych wynikach zrobi, mówił ze kobiety sa różne- jedne wogole nie chcą prenatalnych a inne chcą mieć pewność na 100%- z usg 100% nie ma. Powiedział ze poniżej 1:300 jest wskazanie do dalszej diagnostyki. U Ciebie prawdopodobieństwo jest dużo mniejsze[emoji846]

reklama
Do góry