reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak, też mam tą siatkę, tylko mnie nastraszyl ten gin, że to już górna granica i ryzyko wtedy wzrasta, że są mutacje ZD, które dają objaw tylko właśnie w podwyższonej przeziernosci itd... :(

Idiota jakiś. Nawet jeśli nt jest przekroczone (nieznacznie) odnośnie normy to toi tak oznacza ze 93% dziecko jest zdrowe. W Twoim przypadku jak i wszystkich dziewczyn którym
Nt wyszło w normie to jest 97% wiec obie jesteśmy dokładnie w takiej samej sytuacji jak dziewczyny którym wyszło nt 1.3, 1.9 itd.
Jeśli anatomicznie jest wszystko ok, widoczna kość nosowa, prawidłowy przepływ krwi w naczyniach, dobre tętno serduszka to nie ma żadnych podstaw do martwienia się

Idiota jakiś. Nawet jeśli nt jest przekroczone (nieznacznie) odnośnie normy to toi tak oznacza ze 93% dziecko jest zdrowe. W Twoim przypadku jak i wszystkich dziewczyn którym
Nt wyszło w normie to jest 97% wiec obie jesteśmy dokładnie w takiej samej sytuacji jak dziewczyny którym wyszło nt 1.3, 1.9 itd.
Jeśli anatomicznie jest wszystko ok, widoczna kość nosowa, prawidłowy przepływ krwi w naczyniach, dobre tętno serduszka to nie ma żadnych podstaw do martwienia się
Dziękuję, uapokoilam się :)
No to zostawiam to i idę się pakować :)

reklama
ja też od początku biorę acard 75 z racji stanu przedrzucawkowego w I ciąży, na prenatalnych lekarz kazął mi podwoić dawkę i brać leki koniecznie na noc, bo w innym przypadku nie ma po co tego brać - tak tez robię ;)

Do góry