NaturalnaMama
Fanka BB :)
Tak, o 15tej@NaturalnaMama Ty masz dzisiaj prenatalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, o 15tej@NaturalnaMama Ty masz dzisiaj prenatalne ?
Ja też nie przytylam ani brzucha nie mam [emoji16]Co to znaczy ze brzuch się spina ? Bo która tutaj pisała o tym ?
Ja okazało się ze nie przytyłam jeszcze nic tylko brzuch mi rośnie
Ja będę kupować cybex iris m
Tzn, że czujesz, że przez jakiś czas jest napięty, a innym razem jest 'luźny' nie wiem jak to inaczej zobrazowaćCo to znaczy ze brzuch się spina ? Bo która tutaj pisała o tym ?
Ja okazało się ze nie przytyłam jeszcze nic tylko brzuch mi rośnie
Ja będę kupować cybex iris m
Tzn, że czujesz, że przez jakiś czas jest napięty, a innym razem jest 'luźny' nie wiem jak to inaczej zobrazować
Wiem o co chodzi czasem tak, czasem tak. U mnie w pierwszej ciąży czułam normalnie napięcia, tak jak napinasz mięśnie przy ćwiczeniu, ale to raczej końcem drugiego i w trzecim trymestrzeAle to czuć przy dotyku brzucha czy tak normalnie czuć ?;D (Boże masło maślane)
Wiem o co chodzi czasem tak, czasem tak. U mnie w pierwszej ciąży czułam normalnie napięcia, tak jak napinasz mięśnie przy ćwiczeniu, ale to raczej końcem drugiego i w trzecim trymestrze
Ja karmilam 25 miesięcy, a tak jak pisałam, w pierwszej ciąży nie miałam takich zmian na brodawkachDziękuję dziewczyny za podpowiedzi byłam u pani doktor i przypisała mi bez problemu ten macmirror przy konsultacji telefonicznej z ginekologiem także jestem spokojna.
Co do brodawek to też mam te "guzki" w pierwszej ciąży nie miałam ich tak dużo, nie były takie duże i nie zobaczyłam ich aż tak szybko jak teraz mam nadzieję że przełoży się to też na długość karmienia dzidzi