reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam 33 a syn 12 :)
Ee to mój ma 16 lat,ale czasem prosi zebym jakiegoś kwiatka czy coś typowo kobiecego do szkoły zrobiła,bo przy jego wzroście 195 to dłonie ma duże i ciężko mu coś złapać maleńkiego. Myślałam,że starszy od mojego :D
Tak...On bardzo mi się podoba. Oglądałam filmy z prezentacją i oczywiście przewyższa Callisto o głowę [emoji6] Wtedy miałam taki jaki był osiągalny...Ale to było 9 lat temu [emoji12]
Balios S jest chyba najlepszy z Cybexów...bardzo bym chciała go mieć [emoji16]
Dziewczyny,wozkowy post trzeba utworzyć na fb. Polecane,wypróbowane. Bo ja nie nadążam za nazwami,a pewnie inne dziewczyny chętnie zobaczą:)

reklama
A który masz tydzień? Ja 14tyg +1 dzien. U mnie dokładnie tak samo rano płaska jak deska wieczorem widoczna ciąża, ale raczej spożywcza :-D w poprzedniej ciąży też nosiłam stały aparat i mój ortodonta mówił to samo :) co do alergii to nie pomogę, chociaż takie określenie obiło mi się o uszy
13 t. +4 d.. Od wczoraj zniknął mi suwaczek. W aplikacji wykasował sie link i nie moge go wkleić..:/

Odnośnie biustonoszy polecam wybrać sie kiedyś w życiu do salonu bra-fittingu, tam profesjonalistki mierzą wszystko dobierają stanik i przeszywają go pod potrzeby danej kobiety. Jak sie znosi można przynieść żeby znów podszyli. Ja miałam tak, że w miskach miałam o wiele więcej niż mi sie wydawało, a pod biustem o wiele mniej niż sie wydawało. Stanik, który tam kupiłam był zajebisty pierwszy raz w życiu czułam, że trzyma biust, i nic nie zwisa. Potem temat trochę zaniedbałam ale teraz biust mi sie powiększył znacząco i chce tam się wybrać. Podobno źle dobrane biustonosze przyczyniają się do raka piersi.

ja również skorzystałam jakiś czas temu z takiej usługi, stanik dość drogi, ale naprawdę warto, zastanawiam się czy po porodzie też sie nie wybiorę po profesjonalny stanik do karmienia, a potem na necie zamówie bo sporo taniej, teraz też tak robię, różnica cenowa to 40zł a więc sporo :D

Ee to mój ma 16 lat,ale czasem prosi zebym jakiegoś kwiatka czy coś typowo kobiecego do szkoły zrobiła,bo przy jego wzroście 195 to dłonie ma duże i ciężko mu coś złapać maleńkiego. Myślałam,że starszy od mojego :D

Dziewczyny,wozkowy post trzeba utworzyć na fb. Polecane,wypróbowane. Bo ja nie nadążam za nazwami,a pewnie inne dziewczyny chętnie zobaczą:)

dobrze czytam? 16 lat i 195cm wzrostu??? WOW!!!!

Raaaaaaany, nadrabiałam Was chyba z godzinę teraz :D

Powtarzałam wczoraj prenatalne, tyle było mowy o tych certyfikatach itp., ze nie mogłam spać spokojnie. Ufam mojej prowadzącej, ale co 2 pary oczu to nie jedna ;)

No i się dowiedziałam, że będzie drugi chłopak :) bez cienia wątpliwości, bezwstydnik ;) zdjęcia mam na płytce, więc muszę najpierw znaleźć jakiś sprzęt do odtworzenia jej. Ale aparat usg jeden drugiemu nierówny, jakież mam piękne zdjęcia 4d ah i ohh :) trochę nam się zeszło na tym usg, bo dziecko niewspółpracujące, a nie przejechałam się 130km po nic :D więc musiałam pójść zjeść i napić się, żeby człowieka uaktywnić - udało się.

Jedyna obawa, to jedna ze stópek wyglądała na szpotawą, niby jeszcze wcześnie i być może to takie chwilowe ułożenie, ale ... :) no cóż, damy radę, rehabilitacja i medycyna niwelują obecnie problem w 100%

Tak...On bardzo mi się podoba. Oglądałam filmy z prezentacją i oczywiście przewyższa Callisto o głowę [emoji6] Wtedy miałam taki jaki był osiągalny...Ale to było 9 lat temu [emoji12]
Balios S jest chyba najlepszy z Cybexów...bardzo bym chciała go mieć [emoji16]
Nie myslisz ze spacerowka jest za płytka? Takie opinie znalazłam w necie. Tez mi sie podoba balios s [emoji846]

Albo osoby temat zrobić tutaj na wózki. Tak jak z imionami jest. Nie każda jest na fb, a myślę, że każda z wózkami chciałby być na bieżąco ;) Np JA :p

reklama
Do góry