reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam 33 a syn 12 :)
Ee to mój ma 16 lat,ale czasem prosi zebym jakiegoś kwiatka czy coś typowo kobiecego do szkoły zrobiła,bo przy jego wzroście 195 to dłonie ma duże i ciężko mu coś złapać maleńkiego. Myślałam,że starszy od mojego :D
Tak...On bardzo mi się podoba. Oglądałam filmy z prezentacją i oczywiście przewyższa Callisto o głowę [emoji6] Wtedy miałam taki jaki był osiągalny...Ale to było 9 lat temu [emoji12]
Balios S jest chyba najlepszy z Cybexów...bardzo bym chciała go mieć [emoji16]
Dziewczyny,wozkowy post trzeba utworzyć na fb. Polecane,wypróbowane. Bo ja nie nadążam za nazwami,a pewnie inne dziewczyny chętnie zobaczą:)

reklama
A który masz tydzień? Ja 14tyg +1 dzien. U mnie dokładnie tak samo rano płaska jak deska wieczorem widoczna ciąża, ale raczej spożywcza :-D w poprzedniej ciąży też nosiłam stały aparat i mój ortodonta mówił to samo :) co do alergii to nie pomogę, chociaż takie określenie obiło mi się o uszy
13 t. +4 d.. Od wczoraj zniknął mi suwaczek. W aplikacji wykasował sie link i nie moge go wkleić..:/

Odnośnie biustonoszy polecam wybrać sie kiedyś w życiu do salonu bra-fittingu, tam profesjonalistki mierzą wszystko dobierają stanik i przeszywają go pod potrzeby danej kobiety. Jak sie znosi można przynieść żeby znów podszyli. Ja miałam tak, że w miskach miałam o wiele więcej niż mi sie wydawało, a pod biustem o wiele mniej niż sie wydawało. Stanik, który tam kupiłam był zajebisty pierwszy raz w życiu czułam, że trzyma biust, i nic nie zwisa. Potem temat trochę zaniedbałam ale teraz biust mi sie powiększył znacząco i chce tam się wybrać. Podobno źle dobrane biustonosze przyczyniają się do raka piersi.

ja również skorzystałam jakiś czas temu z takiej usługi, stanik dość drogi, ale naprawdę warto, zastanawiam się czy po porodzie też sie nie wybiorę po profesjonalny stanik do karmienia, a potem na necie zamówie bo sporo taniej, teraz też tak robię, różnica cenowa to 40zł a więc sporo :D

Ee to mój ma 16 lat,ale czasem prosi zebym jakiegoś kwiatka czy coś typowo kobiecego do szkoły zrobiła,bo przy jego wzroście 195 to dłonie ma duże i ciężko mu coś złapać maleńkiego. Myślałam,że starszy od mojego :D

Dziewczyny,wozkowy post trzeba utworzyć na fb. Polecane,wypróbowane. Bo ja nie nadążam za nazwami,a pewnie inne dziewczyny chętnie zobaczą:)

dobrze czytam? 16 lat i 195cm wzrostu??? WOW!!!!

Raaaaaaany, nadrabiałam Was chyba z godzinę teraz :D

Powtarzałam wczoraj prenatalne, tyle było mowy o tych certyfikatach itp., ze nie mogłam spać spokojnie. Ufam mojej prowadzącej, ale co 2 pary oczu to nie jedna ;)

No i się dowiedziałam, że będzie drugi chłopak :) bez cienia wątpliwości, bezwstydnik ;) zdjęcia mam na płytce, więc muszę najpierw znaleźć jakiś sprzęt do odtworzenia jej. Ale aparat usg jeden drugiemu nierówny, jakież mam piękne zdjęcia 4d ah i ohh :) trochę nam się zeszło na tym usg, bo dziecko niewspółpracujące, a nie przejechałam się 130km po nic :D więc musiałam pójść zjeść i napić się, żeby człowieka uaktywnić - udało się.

Jedyna obawa, to jedna ze stópek wyglądała na szpotawą, niby jeszcze wcześnie i być może to takie chwilowe ułożenie, ale ... :) no cóż, damy radę, rehabilitacja i medycyna niwelują obecnie problem w 100%

Tak...On bardzo mi się podoba. Oglądałam filmy z prezentacją i oczywiście przewyższa Callisto o głowę [emoji6] Wtedy miałam taki jaki był osiągalny...Ale to było 9 lat temu [emoji12]
Balios S jest chyba najlepszy z Cybexów...bardzo bym chciała go mieć [emoji16]
Nie myslisz ze spacerowka jest za płytka? Takie opinie znalazłam w necie. Tez mi sie podoba balios s [emoji846]

Albo osoby temat zrobić tutaj na wózki. Tak jak z imionami jest. Nie każda jest na fb, a myślę, że każda z wózkami chciałby być na bieżąco ;) Np JA :p

reklama
Do góry