reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie też 2kg na plusie i też jem niewiele.
Wczoraj znowu padlam z córką, budziłam się bardzo często w nocy, ale po chwili zasypialam i tak do rana... 11 godzin [emoji50]
ja sie boję tego napietego brzucha,takiego piłeczkowatego bo te 2 kg nie sa straszne :D
Może coś Ci się śniło i dlatego tak się przebudzasz często :)

reklama
ja sie boję tego napietego brzucha,takiego piłeczkowatego bo te 2 kg nie sa straszne :D
Może coś Ci się śniło i dlatego tak się przebudzasz często :)
Chyba nie, właściwie od miesiąca kiepsko sypiam. I tak dobrze, że te przebudzenia chwilowe, bo ostatnio się budziłam w środku nocy i dwie godziny nie mogłam zasnąć.
A napięty może temu, że tluszczyku mało masz i temu takie uczucie? :)

Chyba nie, właściwie od miesiąca kiepsko sypiam. I tak dobrze, że te przebudzenia chwilowe, bo ostatnio się budziłam w środku nocy i dwie godziny nie mogłam zasnąć.
A napięty może temu, że tluszczyku mało masz i temu takie uczucie? :)
Oo nie,tłuszczyk miałam z przodu i to taki dorodny :D Ja w ogóle mam taka budowę ciała,że nogi szczupłe,rece też i wszystko mi sie własnie w oponce gromadziło. Biore sporadycznie no-spę i wtedy jest nieco lepiej.
Kurcze,żeby sie wyspać to jest właściwie najważniejsze bo to inny jest wtedy cały dzień.

Oo nie,tłuszczyk miałam z przodu i to taki dorodny :D Ja w ogóle mam taka budowę ciała,że nogi szczupłe,rece też i wszystko mi sie własnie w oponce gromadziło. Biore sporadycznie no-spę i wtedy jest nieco lepiej.
Kurcze,żeby sie wyspać to jest właściwie najważniejsze bo to inny jest wtedy cały dzień.
A magnez bierzesz? Mi się brzuch spina bardzo jak nie wezmę.
Może się przebudzalam tak często bo się mega stresuje... Dzisiaj prenatalne, a potem w środku nocy jedziemy na lotnisko bo nad ranem lecę z córką.

A magnez bierzesz? Mi się brzuch spina bardzo jak nie wezmę.
Może się przebudzalam tak często bo się mega stresuje... Dzisiaj prenatalne, a potem w środku nocy jedziemy na lotnisko bo nad ranem lecę z córką.
3x1 tabletce magnezu biorę,moze to za mało. Kawy nie piję,więc i wypłukac w sumie nie ma czym bo tylko na wodzie jadę.
To trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :)

Udało mi się dostać do fajnej pani doktor , jeśli nie będzie mi chciała nic przypisać to będę musiała w następnym tygodniu się wybrać do jakiegokolwiek ginekologa... Tego nie lubię bo oni jeśli nie prowadzisz u nich ciąży to zazwyczaj są niemili... No ale jak trzeba to trzeba. Moja mama w tamtym roku dostała lek na infekcje intymna od internisty więc to nie jest tak że nie przepiszą, tylko mogą się bać ciąży... ;) A ten macmirror to ja brałam w pierwszej ciąży 3 razy i tylko to mi pomagało. Z resztą poczytałam na forach i dziewczyny często gęsto miały go przypisywanego w 1 trymestrze.

Tak na niego dluzej patrze i coraz bardziej mi sie podoba. Nie myslalas o baliosie M?
Tak...On bardzo mi się podoba. Oglądałam filmy z prezentacją i oczywiście przewyższa Callisto o głowę [emoji6] Wtedy miałam taki jaki był osiągalny...Ale to było 9 lat temu [emoji12]
Balios S jest chyba najlepszy z Cybexów...bardzo bym chciała go mieć [emoji16]

reklama
Zobacz załącznik 846270 Czy któraś z was może miała wózek mima xari ?
Mnie to zawsze zastanawia czy dziecku wygodnie w takiej spacerówce :) Bo owszem piękny wózek, tylko jak ono czuje sie śpiac w jednej pozycji z uniesionym tylkiem i nogami, nie ,,na płasko,,. Moje dziecko spało w rozłożonym ,, na płasko,, wózku w każdej pozycji jakiej chcialo i wydawało mi się, że chyba dobrze mu tak.

Do góry