reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Gratuluję mamom wizytującym i zazdroszczę mamom z brzuszkami. Ja mam wieczorem duży, a rano wciąż wręcz płaski, a bardzo już bym chciała mieć większy :)

Ja dziś założyłam stały aparat na zęby (narazie górny łuk). Wszystko miałam gotowe wcześniej (np. zdjęcie rtg) tylko nie zdążyłam założyć. Moja główna wada to krzywy zgryz- zeby górne całkowicie zachodziły na dolne. Ortodonta nie widzi przeciwwskazań, mówi że leczenie w ciąży przebiega szybciej bo wszystko rozmiękczone. Mam nadzieje, ze nie będzie za bardzo bolało.

Mój syn po kąpieli dostał wysypki na połowie twarzy pokrzywkę, a na szyi i uszach czerwonych plam. Swędziało go, podałam zyrtec i wapno. Teraz juz schodzi. Ale ja to jestem panikara, zaraz do lekarza dzwoniłam, mówił że to może być reakcja na słońce... Słyszałyście może o czymś takim jak alergia na słońce izeby tak wysypało?
Nic dziwnego nie zjadł, zresztą dawno było po ostatnim posiłku. Za to bawił sie w piachu jak szalony, może go coś tam ugryzło.
Ja mam od dziecka tak z tym sloncem. Zawsze puerwsze wiosenne slonko jest dla mnie najgorsze. Wysypke mam zazwyczaj na dloniach najgorsza, ale pojawia sie tez na dekoldzie, twarzy i w kolejno odslanianych czesciach ciala, wiec latem na plecach czy brzuchu tez.. Krem z filtrem nie pomaga, wiec rok w rok musze to poprostu przetrwac ;) po wapnie jest nieco lepiej, a zeby tak nie swedzialo to intensywnie nawilzam :)

reklama
Ja mam od dziecka tak z tym sloncem. Zawsze puerwsze wiosenne slonko jest dla mnie najgorsze. Wysypke mam zazwyczaj na dloniach najgorsza, ale pojawia sie tez na dekoldzie, twarzy i w kolejno odslanianych czesciach ciala, wiec latem na plecach czy brzuchu tez.. Krem z filtrem nie pomaga, wiec rok w rok musze to poprostu przetrwac ;) po wapnie jest nieco lepiej, a zeby tak nie swedzialo to intensywnie nawilzam :)
Dzięki za odpowiedź :) Swoją drogą cóż to za dziwna dolegliwość, ja rozumiem, że jak się człowiek poparzy ale tak poprostu żeby się pojawiało... Współczuje Ci.

Przez bankowośc online zakładasz profil zaufany. Musisz sprawdzić czy Twój bank ma taką możlwość. A potem można się za pomocą tego profilu logowac np do ZUSu

IMG_1947.JPG
dalej to samo

Załączniki

• IMG_1947.JPG
    IMG_1947.JPG
    99,5 KB · Wyświetleń: 398
Ja się loguję bez problemu. Utworzyłaś sobie konto na tym profilu PUE? Generuje się na maila specjalny nr login dzięki, któremu można się zalogować. Ja to robiłam wszystko jakoś intuicyjnie i poszło.

Tak dostałam taki login z numerkiem ale nie mogę się przez niego zalogować jak wpisuje hasło bo pisze ze złe dane. Jak daje żeby przypomnieć hasło to tez złe dane

reklama
Do góry