Aga10_2018
Fanka BB :)
To moje D cycki szans nie mają a szkoda bo za grosze fajny cyckonosz by był...
Viki Joanna . Kategoria na duży biust .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moje D cycki szans nie mają a szkoda bo za grosze fajny cyckonosz by był...
O i tego szukałam! Kiedyś dodawalas już ale zgubiłam link. Dzięki!Viki Joanna . Kategoria na duży biust .
O i tego szukałam! Kiedyś dodawalas już ale zgubiłam link. Dzięki!
Viki Joanna . Kategoria na duży biust .
Myślałam o nim bo już kiedyś pokazywałam go. Ale kurczę strasznie zabudowany jest ten stanik. To jakby nosić sportowy w lato ;( usmaże się
Pokaże następ-nym razem,ważne ze jest w porządkuHej Babeczki, ja już po prenatalnych. Wszystko dobrze, wg usg 13t1dz. Kamień spadł mi z serca. Ale bobas nie chciał pokazać co ma między nóżkami [emoji23]
Kurcze,jak jest dobry rozmiar to nie do karmienia i tak w kółkoA zerknij sobie na inne, mniej zabudowane modele ?
Też są właśnie w tej kategorii. Może inny model będzie dla Ciebie fajniejszy jak lubisz nieco inne ?
Super. Na płeć przyjdzie czas. [emoji4]Hej Babeczki, ja już po prenatalnych. Wszystko dobrze, wg usg 13t1dz. Kamień spadł mi z serca. Ale bobas nie chciał pokazać co ma między nóżkami [emoji23]
Ja obcinam boki zdjec i ladnie wtedy ladujeDziewczyny wszystko ok!!! Popłakałam się u Pani doktor z nerwów z usg ryzyko wad niskie, pappa dopiero za tydzień. Dzidek ma 7cm i z usg jest dwa czy trzy dni większy niż z OM. Nie mogę załączyć zdjęcia bo plik jest za duży a nie wiem jak to zmienić w telefonie